Ezért csúsznak az ösztöndíjak a Corvinuson!

Kedves Hallgatók! Tisztelt Egyetemi Polgárok!

Miután az ösztöndíjak kifizetését a gazdasági főigazgató ellenjegyzési jogával súlyosan visszaélve visszatartotta, a mai napon ismételten támadást intézett az egyetem vezetése és a Hallgatói Önkormányzat ellen, azt a hamis látszatot keltve, mintha a kifizetések elmaradása ez utóbbiak felelőssége lenne.

képezet21.jpg 

Mi tiszta lelkiismerettel állunk elétek, Önök elé, és utasítjuk el határozottan nem csak ezt a vádat, hanem mindazt a ténykedést, ami a gazdasági főigazgató munkáját jellemzi, és amely hónapok óta bénítja meg és lehetetleníti el a Budapesti Corvinus Egyetem működését.

Fenyegetések, személyeskedések, a szenátusi szavazások előtti nyomásgyakorlás, mesterségesen kreált, azután a sajtó felé megszellőztetett ügyek, titkos rendőrségi bejelentések, a HÖK gazdálkodásának nyári megbénítása és a szabályos munkaszerződéssel dolgozó titkársági alkalmazottunk fizetésének lassan fél éve tartó, törvényellenes visszatartása ellenére eltökéltek vagyunk az egyetem és hallgatóinak képviseletére.

A lehető legkorrektebb tájékoztatás érdekében nyilvánosságra hozzuk az ösztöndíjakkal kapcsolatos legutóbbi levélváltást, hogy mindenki láthassa, milyen szakmaisággal és leginkább milyen stílusban zajlik a kommunikáció immár több mint egy éve a gazdasági vezetés részéről.

A levelezés előzménye: miután a rendben elbírált és első körben az egyetemvezetés által engedélyezett ösztöndíjak kifizetése már egy ideje csúszott, a múlt hét folyamán a DJB munkatársai napi szinten próbáltak informálódni, hogy mi ennek az oka.

Üdvözlettel: 

A Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata

 

Felelős kiadó:

A Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzata

1093 Budapest, Fővám tér 8. 

E-mail: hok@uni-corvinus.hu

 

süti beállítások módosítása