Fokozott teljesítmény
Fokozott teljesítmény
A hétköznapokban, biztonságosan

Azon profi sportolóknak, akik rangos hazai vagy nemzetközi versenyeken kívánnak részt venni, képzést kell kapniuk és ismétlédő előadásokra kell járniuk dopping témában, na meg persze megmérettetéseik alkalmával vizeletmintaadásra is kötelezhetők. Ők tehát elég tájékozottak ezen a téren és van annyi vesztenivalójuk – sportszakmabeli megítélésük, karrierjük múlhat ezen -, hogy komoly figyelmet tudnak és kényszerülnek fordítani arra, milyen ergogén, azaz ...

Fizetős buli = egyenjogúság?
Fizetős buli = egyenjogúság?

Elvek. Fennkölten hangzó és jól eladható szlogen, hogy az elvek számítanak leginkább, hiszen azok adják egy civilizált társadalom tartását, ideológiai megalapozottságát, hogy mit tart követendő értéknek, és melyek azok a magartások, amelyeket ki kell gyomlálnia. Amolyan szűrőt biztosít aközött, hogy a társadalom mit olvaszt magába, mit ölel a kebelére, és mi az, amit egy társadalmi morál feliratú baseball ütővel passzíroz szét.

Kicsit furcsának ...

Heti Válasz: A Corvinus az ország legjobb egyeteme!
Heti Válasz: A Corvinus az ország legjobb egyeteme!
Tizenöt rangsorukból hat esetében a Budapesti Corvinus Egyetem végzett az első helyen.

Elkészültek a HVG és a Heti Válasz magazinok 2014-es felsőoktatási rangsorai, amelyekben a Budapesti Corvinus Egyetem ismét az élre került, ezzel is bizonyítva presztízsét.

A Heti Válasz ezúttal nem összevont, abszolút egyetemi rangsorokat készít, hanem a felvételizőknek kíván segítséget nyújtani abban, hogy megtudják: az őket érdeklő képzés melyik intézményben a legjobb az országban. Tizenöt rangsorunkból hat esetében a Budapesti Corvinus Egyetem ...

Abszolút első a Corvinus Egyetem!
Abszolút első a Corvinus Egyetem!
A hallgatói kiválóság alapján készített kari ranglistát egyetemünk Gazdálkodástudományi Kara vezeti.

Miként lehet az, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói létszámát és diplomáinak értéket is növelni tudta az utóbbi évekhez képest, mindezt pedig egyedüliként a magyar egyetemek közül!

Tisztelt Egyetemi Polgárok!


A mai napon értesülhettünk mindannyian arról a jó hírről, hogy Intézményünk, a Budapesti Corvinus Egyetem szilárdan őrzi hosszú évek kemény munkájával kivívott pozícióját Magyarország legjobb felsőoktatási intézményei között. 

...
EuroArab hét Budapesten
EuroArab hét Budapesten

Szeretnél betekinteni egy ismeretlen kultúra titkaiba? Érdekelnek az arab világ kultuszai és misztikumai? Nem tudod, hogy mi a helyzet Szíriában, és szeretnéd átlátni a nemzetközi közösséget annyira foglalkoztató konfliktust? Amennyiben bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, szeretettel várunk AEGEE-Budapest EuroArab hetére. November 26-án és 28-án szakmai előadással és kerekasztal-beszélgetéssel várunk minden kedves érdeklődőt.

1399437_707096922648405_934643721_o.jpg

...

Kiátkozzott lovag
Kiátkozzott lovag

Salman Rushdie vitathatatlanul kortárs íróink legnagyobbikaihoz tartozik. Élete kalandos utat járt be, elismertségét különbözőképpen ítélik meg, míg az iráni vezető kimondja rá a fatvát, vagyis a halálos ítéletet, addig Erzsébet királynő lovaggá üti az irodalmi munkásságáért.

rushdie.jpg

...

süti beállítások módosítása