„Ha-ha-ha-havazik”–Karácsonyi szatíra
„Ha-ha-ha-havazik”–Karácsonyi szatíra

Mukilás vagy Jézuska, szárnya van vagy zsákja? Kéményen vagy ablakon? Repül vagy van szánja?

Micsoda buta kérdések ezek, mikor ez egy remek alkalom a vásárlásra! Szupersok értelmetlen dolog, amit ilyenkor "legálisan" lehet beszerezni, hisz "olyan vicces lesz majd ez a..." vagy "annyira rég vágyott már egy ilyenre, hát nagyon drága, de legalább felesleges is, nincs mit tenni, a kis drága ezt akarja!" És meg is kapja, mert a karácsony, az bizony karácsony.

karszat.jpg

...

Elszakadt a cérna!
Elszakadt a cérna!

A Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye

Budapest, 2013. december 20., péntek  - Visszavonták a Budapesti Corvinus Egyetem gazdasági vezetőjének megbízatását. (MTI)

Bush as Sauron Falling.jpg


Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter 2013. december 20-ai hatállyal visszavonta Rózsás Péter András, a Budapesti Corvinus Egyetem gazdasági vezetői feladatainak ellátására adott megbízását.

Budapest, 2013. december 20.
Nemzetgazdasági ...

Helsinki az Nyugat-e?
Helsinki az Nyugat-e?

Két világ egyetemistái: a diktatúrák által szorongatott Kelet és a szabad, lehetőségekkel teli Nyugat. Pontosabban a szocialista Magyarország elvágyódó, önmagukért és szabadságukért küzdő fiataljai, szemben a lehetőségeiket kihasználatlanul hagyó, az életüket mindenféle értelemben nagyon élő amerikaiakkal. Mit akar az egyik, és mit kap a másik? Hogyan él a lehetőségeivel az a kinek minden megadatott és hogyan küzd az, amelyik semmit sem? Cikkünkből, és ...

süti beállítások módosítása