Szilveszterig hova tovább?
Szilveszterig hova tovább?
Programlehetőségek a két ünnep között

A december mindig zsúfolt hónap, a Karácsonyig tartó visszaszámláláson és a nagy családi vacsorákon túl, néha felrémlik, hogy a szilveszterrel karöltve a vizsgák is közelednek, ám néha jó kibújni a napfényre a sok jegyzet mögül, szünetet tartani két utóünnepi lakoma között. Ehhez gyűjtöttünk össze nektek különböző programokat, hogy december végén se kelljen begubózni a lakásba. 

karacsonyi vasar budapest night blog.jpg

...

Családom és egyéb káoszfajták
Családom és egyéb káoszfajták
Avagy kis családom, nagy karácsony, no meg egy csipetnyi fűszer

Bejgli, mézeskalács, fenyőillat, gyertyaláng, forralt bor, roskadozó asztal, csinos dobozok – majd letépett csomagolópapírok a fa alatt, társasjáték, habkönnyű filmek, csilingelés, angyalszárnyak és persze az elengedhetetlen családi perpatvar, mely nélkül már nem is lenne igazi az a bizonyos nagybetűs hangulat.  Pulykasült vagy halászlé? Jobboldal vagy jobb a bal? Diósan lenne jobb az a mákos? Neveljük a büdös kölyköt vagy hagyjuk, hogy vigyázzon magára? ...

Corvinus Christmas
Corvinus Christmas

Kedves Kollégák, Hallgatók, tisztelt Egyetemi Polgárok!

Kérem, fogadják szeretettel az alábbi Karácsonyi üdvözlőlapot, amellyel mindannyiuknak kellemes ünnepeket és sikerekben, boldog pillanatokban gazdag új évet kívánunk!

BCE_karacsony_2013_hun.jpg

Üdvözlettel,
Rostoványi Zsolt
rektor

süti beállítások módosítása