Legyél te is az Interkultúra Ura!

Érdekelődsz a nemzetközi környezet iránt? Esetleg fejest akarsz ugrani a jelenkor médiakavalkádjának világába, hogy jobban és szakszerűbben kommunikálhass? Vagy csak odavagy a blogolásért és szeretnél igazán színvonalasan a multikulti jegyében betűt vetni?

Akkor neked találták ki az Interkulturális Műhelyt! 

divercity.png

A Magatartástudományi és Kommunikációelméleti Intézet támogatását élvező szervezet tavaly jött létre azzal a céllal, hogy a külföldi és magyar hallgatók közti párbeszédet promótálja. Az előző év sikere után idén újra várja az idegen kultúrákra nyitott egyetemisták jelentkezését.

Ha csatlakozol több képességed is próbára teheted:

  • Szervezhetsz izgalmas előadássorozatokat, hogy választ keress a világot érintő nemzetközi kérdésekre.
  • A tavalyi projekt napon nyertes Divercity blog keretében segíthetsz megmutatni az idetévedő diákok sokszínűséget.
  • Lehetőséged van mentorálni egy lelkes az angol nyelvű kommunikációs és médiatudomány képzésben résztvevő diákot.

A kihívások teljesítésének jutalmául feledhetetlen élményeket várnak rád. Az Interkulturális Műhely sztorijait elmesélheted barátaidnak, családodnak, sőt a későbbi unokáid is biztosan hallani fognak az itt történtekről. Egy színes nemzetközi társaságba kerülhetsz be. Barátságokat köthetsz, gyakorolhatod az angolt és hiteles forrásokból értesülhetsz a számukra szokatlan máshol szokványos szokásokról.

Az ajtó nyitva áll, csak be kell lépned rajta: jelentkezni szeptember 29-ig lehet az intcultadventures (kukac) gmail (pont) com rmail címen.

Egy híres társadalomtudós után szabadon, azt javaslom:

Világ egyetemistái egyesüljetek!

 

süti beállítások módosítása