Ukrán tévé trollkodni ruszki kolléga
Ukrán tévé trollkodni ruszki kolléga
avagy nem csak fegyverekkel vívják a harcot Ukrajnában

Egyre izgalmasabb a kijevi morális szürke zóna. Ha te is úgy gondolod, hogy a gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmi, akkor jó hírünk van. A nyugatpárti „jófiúk” is beszálltak a propagandagyártásba az Ukrajna földjén zajló ideológiai, földrajzi, nyugat és kelet közti háborúban, ahol nincsenek hősök, most legalábbis még biztosan nem. Tény és való, hogy a keleti szomszédainkat körbeölelő és átfogó kaotikus ...

Perverz pénzosztók
Perverz pénzosztók

A jeges vödrös kihívásnál sokkal nagyobb ösztönző erő rejlik a szexualitásban. A hollywoodi sztárok vasárnap kiszivárgott meztelen képei vajon hány internetezőt ösztönöztek adakozásra? A válasz: meglepően sokat. Mennyi pénzt ért meg Jennifer Lawrence melleinek látványa?

icloud.jpg...

Félrecsúszott mondatok
Félrecsúszott mondatok

A világ leghasznosabb szakmáját tanulom. Generációkon át féltve őrzött titkokat sajátítok el, amelyeket korábban csupán a bölcs uralkodók ismerhettek. Bizony: kommunikáció szakos vagyok! E mesterség tanoncaként szembesültem az igazsággal, hogy a tiszta és érthető szöveg tündöklő kincs. Egy jól megfogalmazott üzenet többet ér ezer szónál! ...vagy valami ilyesmi.

Az mindenesetre bizonyos, hogy a félrecsúszott mondatok, valamint azok szerencsétlen ...

süti beállítások módosítása