Menetrendszerinti HaKösz Infóest érkezik a negyedik vágányra
Menetrendszerinti HaKösz Infóest érkezik a negyedik vágányra

hak_sz_kep_2_1412459279.jpg

...

Rasszista a magas lovon
Rasszista a magas lovon

Budapestre érkeztek a fajvédők, de a kormány betiltotta a rendezvényüket. Szegény-szegény elnöküknek szembesülnie kellett azzal, hogy bizony létezik a rasszisták elleni diszkrimináció. Krokodilkönnyeivel tele is sírta a médiát. Szombaton pedig le is tartóztatták szerencsétlent. Szabad örülnünk ennek?
magaslovon.jpg

...

A szeptemberi Közgazdász online!
A szeptemberi Közgazdász online!

Kedves Olvasó!

A Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdász újsága az intézményt érintő, nyomdai termékekre vonatkozó közbeszerzési eljárás miatt szeptemberben nem tudott nyomtatásban megjelenni. A Corvinus egyetem polgárainak szíves elnézését és megértését kérjük. A lapot online tesszük elérhetővé, letölthető formában a www.issuu.com/corvinusmedia oldalon, azon belül is közvetlenül itt . A Corvinus Hallgatói Médiaközpont Issuu oldalán korábbi ...

"Diktatúra van"
"Diktatúra van"

Ha annyi pénzem lenne, ahányszor az ellenzéki közlemények autokráciát kiáltottak, olyan gazdag lennék, hogy felvásárolhatnám Magyarországot. Ekkor természetesen valóban diktatúra lenne, tovább gyarapítva vagyonomat... Ráadásul úgy még a baloldali közlemények se hangoznának nevetségesen!

dagobertbacsianokbalvanya.jpg

...

süti beállítások módosítása