Határtalan jókedv, lelkesedés és játék
Határtalan jókedv, lelkesedés és játék

Gyermekkorunk nagy népszerűségnek örvendő sportos vetélkedője szombat este újra vidám perceket szerzett számunkra. A Játék Határok Nélkül 15 év után került ismét képernyőre.

...

"A politikai racionalitás nyilvánvaló"
"A politikai racionalitás nyilvánvaló"
Dr. Bod Péter Ákos a devizahiteles bankperekről

Megannyi sajtótermék bombáz minket az újabb és újabb vesztes bankperek hírével. De miben állnak ezek a bankperek és mi a mögöttük álló gondolatmenet? Milyen hatással lehet ez a gazdaságra? Dr. Bod Péter Ákost, egyetemünk tanárát, a Magyar Nemzeti Bank egykori elnökét kérdeztük.

bod_peter_akos.jpg

...

Molnár Ferenc: Egy pesti leány története
Molnár Ferenc: Egy pesti leány története
(történetleírást és spoilert nem tartalmaz; természetes tartósítószerrel készült)

Molnár Ferenc regénye Budapesten játszódik, és a báltermeken kívül két konkrét helyszín állandó váltakozása ad otthont neki: az Andrássy út és a városligeti korcsolyapálya. A parfümös, szerelmes, álságos, megalkuvó táncos mulatságok abba a korba repítenek, amikor a főváros legnagyobb fényében tündökölt – a huszadik század legelejére. Ekkorra Budapest hatalmas fejlődésen és újításokon ment keresztül, korának egyik legmodernebb európai városa ...

A szőrös testű közgazdász esete a gazdaszerzéssel
A szőrös testű közgazdász esete a gazdaszerzéssel

cicamacskadoromb.jpgNemrég történt, hogy a barátnőmmel reggel megláttuk az egyetem „C” épülete előtt ezt az élő, szőrös, nyávogó kis csomagot egy lány kezében. Gondoltuk, hogy ha már lúd, legyen kövér: így is késésben voltunk, de még egy kis simogatás belefér. Odamentünk a lányhoz (Enikő) és a kiscicához, akiről hamarosan kiderült, hogy kb. 6-8 hetes lehet és nőstény.

...

süti beállítások módosítása