Van valami furcsa...
Van valami furcsa...
Az utóbbi évek talán legsikeresebb magyar filmje tarol. Nem csak a filmfesztiválokon, szakmabeli zsűri előtt, hanem a mi ízlésünk szerint is.

A VAN megérinti a magyar ember szívét, és végre képessé teszi arra, amire mostanában egyre nagyobb szükségünk van: segít önmagunkon nevetni. A film sikerét nem csak a széles körben hangzó pozitív kritika bizonyítja, hanem a kiadások bőséges megtérülése is.

 

...

Megölnél egy idős nőt, hogy ne halj éhen?
Megölnél egy idős nőt, hogy ne halj éhen?

A filmek és könyvek világában már megannyi klasszikus demonstrálta a háború borzalmait és kegyetlenségeit – a videojátékok világában azonban sokkal ritkábbak az olyan alkotások, melyek a fegyveres konfliktusok szörnyűségét mutatják meg ahelyett, hogy az aktuális lövöldözés sokadik unalmas hátteréül szolgálhatnak. A kisebb fejlesztők között szerencsére akadnak olyanok, akik bátrabban nyúlnak a témához: így születhetnek meg olyan játékok, mint a This ...

Sokan „ugrották meg” sikeresen az Ugró1etemet
Sokan „ugrották meg” sikeresen az Ugró1etemet
A legjobb a corvinusos csapat volt, de a SZIEsek nyertek

4000 egyetemista indult, 300 csapat nevezett be, végül a fináléban tíz lelkes csapat küzdött meg a Coke Ugró1etem bajnoki címéért. A múlt hét szerdai döntőt a gödöllői Szent István Egyetem Illuminaty csapata nyerte, ám az erkölcsi győzelem a corvinusoké lett.

cokefuni1.jpg

...

Az év egyetemi bulija – Közgáz Gólyabál!
Az év egyetemi bulija – Közgáz Gólyabál!

Nyilván mindenki tapasztalta már, hogy a Corvinuson pörög a hallgatói élet. Számos diákszervezet, szakmai program, érdekes előadás gondoskodik róla, hogy tényleg szinte minden hétre találj magadnak valami elfoglaltságot. És ha ez még nem volna elég, vagy egyszerűen csak egy zéhákkal teli időszak után inkább valami kikapcsolódásra vágynál, ott vannak még a bulik is. Valljuk be, ilyen téren sem kell szégyenkeznie egyetemünknek, hiszen a KöZGÁZ! TEAM és az ...

süti beállítások módosítása