12+1 kormány intézkedés, amely titkon a bevándorlók ellen irányult

Szent István nemzetében olyan légből kapottnak és hirtelennek tűnik a kormányzó párt bevándorló ellenessége, hogy elgondolkodtunk: lehet, hogy valójában a kezdetektől fogva e logika mentén intézkedtek? Alaposan megvizsgáltuk a kérdést és arra jutottunk, hogy teóriánk igaz! Nem holmi jól hangzó gumicsontról van szó, mint korábban állítottuk, a gazdasági bevándorlás megszüntetése a 2010 óta előkészített végső cél – az utolsó akadály, amely elválasztja Magyarországot attól, hogy itt eljöjjön a földi Paradicsom! Vagy talán nem is a paradicsom, hisz az végül is egy bevándorló-növény, hanem mondjuk a... magyar tejjel és (az EU által lehetőleg nem betiltott mindig is őshonos, akármit is mondanak a tudósok) akácmézzel folyó Hungarikum!

bevandorloook.jpg

 

1. A Pancho Aréna megépítése

panchoarena.jpgSokan azt hitték, hogy csak egy realitást vesztett miniszterelnök építtethet úri hóbortból és közpénzből a kertje végébe stadiont. Tévedtek. A Puskás Akadémia stadionját azért húzták fel, hogy a labdarúgóképzést fellendítsék. Igaz, hogy közben durván lecsökkentették az egyetemeknek szánt pénzeket, de gondoljunk bele: az MTA magyar tudósokkal van tele, míg az NB1 idegenlégiósokkal. Egyértelmű tehát, hogy a tanárok, orvosok vagy a nővérek helyett miért a focistáknál olyan fontos kinevelni az utánpótlást.


2. Az azeri baltás gyilkos kiadatása

azeribaltasbacsi.jpgAzzal, hogy kiadták a bűnözőt, eggyel kevesebb lett az országban a bevándorló. Ráadásul Safarov is kiiktatott egyet, szóval összességében két legyet ütöttek egy csapásra. Vagyis elhessegettek egyet, aki korábban leütött egy másikat.

3. A trafikmutyi

trafikmutyiarc.jpgHol termesztik a dohányt? Természetesen külföldön. Logikusan a dohányt bevándorlóként kell kezelni, márpedig a bevándorlási hivatalnak megbízható főnökök kellenek, így kerülhettek kormány-közeli haveri körbe a trafikok.

4. Bankadó

bankadomem.jpg

Muszáj volt tenni valamit az ellen, hogy a tőke bevándoroljon. Jó megoldás volt erre a bankrendszer tönkretétele.

5. Multik kiüldözése

multikhelyett.jpgA legundorítóbb bevándorlást a multik hajtják végre. Leszorítják az árakat és munkát adnak, beruháznak és ezzel még több idegen pénzt hoznak be. Nincs más választás, ki kell üldözni őket. Főleg az RTL Klubot, ami a külföldi filmeket és sorozatokat is magával hozza. Gyomorforgató! Egyszer a Barátok Köztben egy kínai keresztény karaktert láttam! Arról nem is beszélve, hogy a tehetségkutatók is tele vannak bevándorlókkal, ott van például Utasi Árpi.

6. EU-ellenesség

euellenesbekemenet.jpgEz csak kezdetben volt így, most már olyan békesség van, amiért még menetelni se kell. Először az okozta a félelmet, hogy a határok megnyitásával több millió brit fog beáramolni a jobb megélhetésért. A veszély szerencsére elhárult hazánk gyenge gazdaságának köszönhetően. Gratulálunk mindenkinek, aki ehhez tevőlegesen hozzájárul(t) legyen szó minimálbér mellett lemutyizott pluszkeresetről vagy hatalomból lenyúlt pénzekről. Büszkék lehetünk magunkra, mindenki kivette a részét!

7. Civil szervezetek vegzálása

norvegbunozes.jpg

Az Ökotárs például a bevándorló norvég pénzeknek segített otthont találni. Ráadásul nem egy támogatott civil szervezet a valódi, hús-vér menekültek társadalomba beilleszkedését támogatta.

8. A Pető Intézet piszkálása
petointezet.jpg

A világ minden részéből idevándoroltak a mozgássérültek kezelésre. Államosítani kellett, hogy aztán később csendben leépíthessék.

9. Sas-szobor

nacisas.gifEgy giccses, a zsidóság egy részét sértő bazi nagy és ronda sas madár – szinte garantáltan elriaszt minden potenciális bevándorlót.

10. Amerika ellenesség

amerikaiak.jpgNe legyenek kétségeink, az Egyesült Államok kialakulása bevándorlókkal van tele. Szörnyű lenne, ha mindannyian úgy ide pofátlankodnának, mint holmi kéretlen jó barátok.

11. A netadó bevezetési kísérlete

netadokep.jpgGyakran hallom lányoktól, hogy ismeretlen törökök vagy arabok bejelölik őket Facebookon és írogatnak nekik. Ha lett volna netadó, akkor biztosan megakadályozták volna, hogy a híresen gyönyörű magyar kisasszonyok szép képeket tölthessenek fel magukról, amellyel idecsábítják más népek kanos férfijait.

12. Útdíj

frodozsakosmegyeeeeeee.jpgTudvalevő, hogy a bevándorlók először előőrsöt építenek ki. Páran felderítik a terepet, majd hívják az otthoni rokonokat, akik nyilván fapados járatokon repülnének ide. Az útdíj akadályt gördít ezen ördögi terv elé, hiszen így matricát kell venni a Ferihegyig eljutáshoz.

12+1. A Magyar Televízió, MTI, Magyar Rádió és Duna Televízió összevonása

szilagyi_bela.jpgAz egységes közmédia létrejötte valamiért együtt járt egy óriási, tehetséges újságírókat érintő leépítéssel a költségkímélés jegyében és a működési költségek megnövekedésével. Ugyan nem lehet kijelenteni, hogy a szakmaiságának lenullázása, popsi nyalogatók magas pozícióba juttatása és a becsületes riporterek háttérbe szorítása a bevándorlás ellenesség jegyében történt volna, de valamiért a szerző úgy érzi ezt érdemes megemlítenie cikke zárásaként.

 

 

(A szerző elhatárolódik a megfogalmazottaktól, amelyet különben is viccnek szánt, humornak, kéretik a szerkesztőséget nem szétlőni, ha lehet, amúgy is ritkán járok be oda, ha mindenképp terrorba tartanál kérj időpontot előre; az itt megfogalmazottak nem tükrözik a Corvinus Hallgatói Médiaközpont újságírónak, az egyetem dolgozóinak, vagy a tanulóinak véleményét, minden felelőtlenség az írót terheli. Volt már korábban egy hasonló cikkem a netadóról, ha ez tetszett azt is olvasd el. Pisitesztre bármikor szívesen jelentkeztem sosem használtam illegális drogokat és dohányozni se dohányoztam. Az azeri gyilkos áldozatának hozzátartozóitól, Utasi Árpitól és a köztévé tisztességes riportereitől elnézést kérek.)

süti beállítások módosítása