A médiában szeretnél állást? Mutatjuk, hogyan!
A Central Médiaakadémia képzéseket indít

Nők Lapja Cafe, 24.hu, Cosmopolitan.hu, Marie Claire, Elle, Nők Lapja – pár név a kiadónk, a Central Médiacsoport termékei közül. Ha elvégzed az újságírás képzésünket, és jó vagy, nálunk munka is vár. Tanuld a piacvezetőtől a szakmát, és utána légy a munkatársunk!

A Central Médiacsoportnál azért indítunk most már 8 éve újságírásképzést, hogy szerkesztőségeink számára utánpótlást biztosítsunk. Számos korábbi hallgatónk vált munkatársunkká például a Nők Lapjánál, a HáziPatika.com-nál, a Nők Lapja Cafénál, Wellness magazinnál, Nők Lapja Egészségnél, Kismama magazinnál illetve a Cosmpolitan.hu-nál.

Az újságírásképzésünk két féléves, és olyan az időbeosztása, hogy egyetem, munka vagy gyerek mellett is elvégezheted. Az első félévben átadjuk a szakma elméleti alapjait, míg a második félévben már személyre szabott gyakorlati képzésen veszel részt a Central Médiacsoport szerkesztőségeiben. Itt már konkrét feladatokat kapsz, így gyakorolhatod az elméletben megtanultakat. A gyakorlati idő alatt melléd rendelt mentor – a szerkesztőség egyik munkatársa – folyamatosan szakmai visszajelzést ad neked, korrigálja a munkáidat, tanácsokkal segít, valamint a főszerkesztő is értékeli munkádat. A gyakorlati idő alatt részt veszel a mindennapi szerkesztőségi munkában. Ezzel máris élő kapcsolatod alakul ki a szerkesztőségekkel, ami nagyban segíti a munkához jutást, de a képzés résztvevői előnnyel indulnak a kiadó megüresedő helyeire kiírt álláspályázatokon is.

Számos sikersztorink van, melyek a honlapunkon és a Facebook oldalunkon is olvashatók, ahol folyamatosan posztoljuk azokat a cikkeket, amelyeket a médiaakadémia diákjai írtak, és megjelentek portáljainkon illetve magazinjainkban. Egyet muszáj megosztanunk:

„Bölcsészdiplomával a zsebemben 10 évet töltöttem otthon, amikor jelentkeztem a Médiaakadémiára. Ilyen hosszú kihagyással nem egyszerű manapság munkát találni. Még be sem fejeződött a tanfolyam, amikor a kiadó két online magazinjának írtam rendszeresen. Idén február óta az Nők Lapja Café munkatársa vagyok. Azt csinálhatom, amit igazán szeretek, és ami a Médiaakadémia nélkül nem sikerülhetett volna. Nem mellesleg az Akadémiával sem szakadt meg a kapcsolatom, annak Facebook oldalát is szerkesztem. A legjobb befektetésem és a legjobb választásom volt, hogy elvégeztem ezt a nagyszerű iskolát.”

Kari Szilvi két éve végezte el a képzésünket.

Következő képzésünk november elején indul. Jelentkezni október 15-i g tudsz. Ha érdekel, olvasd el a részleteket, és jelentkezz! http://mediaakademia.centralmediacsoport.hu/

Tőlünk tanulhatsz, velünk dolgozhatsz:

fb_kep2.jpg

24.hu, Nők Lapja Cafe, Cosmopolitan.hu, HáziPatika.com, Babaszoba.hu, Vezess.hu, WellnessCafe.hu

Nők Lapja, Meglepetés, Elle, Marie Claire, Cosmopolitan, National Geographic, Nők Lapja Évszakok, Nők Lapja Egészség, Nők Lapja Psziché, Story, Best, Kismama, Wellness.

 

süti beállítások módosítása