Téli tábort szervez a SZISZ
Téli tábort szervez a SZISZ

Jó hírrel tudunk szolgálni a vizsgaidőszak közeledtével: most eggyel több okod lehet várni a végét! Idén sem maradhat el a Széchenyi István Szakkollégium téli tábora, amelyet február 4-7. között, Parádfürdőn rendezünk meg.

szisztelitabor.jpg

Ki az esélyes jelölt a következő az USA következő elnökválasztásán? Meg lehet-e élni minimálbérből? Hogyan lendíthető fel a magyar tőkepiac? Lehet-e Vona Gábor miniszterelnök? Milyen nehézségekkel kell megküzdenie a magyar ...

"Korlenyomatként tekintek ezekre a beszélgetésekre"
"Korlenyomatként tekintek ezekre a beszélgetésekre"

  Kevesen tudnának hitelesebben mesélni arról, hogy miben áll a televíziós portrébeszélgetések jelentősége, mint Rónai Egon. Az ATV Húzós című műsorának – amely idén ősszel már ötödik évadát éli – házigazdájától egyebek mellett azt is megtudhattuk, hogy miért nem baj, ha a vendéget időnként másról kell kérdeznie, mint amiről eredetileg szerette volna, valamint arról is beszélt, hogy a kérdéseire kapott válaszok miként üzennek az utókornak.

...

Studienreise nach Passau
Studienreise nach Passau

Ende Oktober sind wir - 17 DSG Studenten - nach Passau gefahren und dort vier unvergessliche Tage verbracht. Dank Stadtbesichtigungen und Werkführungen haben viele kulturelle Erlebnisse und fachliche Erfahrung sammeln können.

...

Online orvoslás
Online orvoslás

Mi az e-recept és mikor válik valósággá? Ki is az az e-orvos? Létezhet-e párbeszéd a kommunikáció- és az orvostudomány képviselői között?
Többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ a november 25-én a Corvinus egyetemen megrendezett kerekasztal-beszélgetés, amelyet a Kommunikáció- és médiatudomány mesterszak hallgatói hívtak életre.

12348587_1225090714186220_376104559_n.jpgAz előadók láthatóan próbálnak közvetlenebbek lenni a páciensekkel és a technológiával

...

Corvinus CreativeSpace - valósítsd meg ötleteidet!
Corvinus CreativeSpace - valósítsd meg ötleteidet!

Számtalanszor kerülünk olyan helyzetbe, amikor eszünkbe jut egy jó ötlet, de már a megvalósítás legelső szakaszában akadályokba ütközünk. Nem tudjuk, hogyan fogjunk hozzá, talán nem is bízunk abban, hogy egyedül sikerülhet, és ami a legfontosabb, nem látunk semmiféle visszacsatolást arra vonatkozóan, van-e létjogosultsága álmaink projektjének.

matrica.jpg

...

süti beállítások módosítása