A Fidesz megágyaz Vonának?
A Fidesz megágyaz Vonának?

  2009-ig még maga Orbán is élesen ellenezte az orosz befolyásszerzést, és ebben a racionális és az emocionális Fidesz szavazók is egyaránt tapsolva támogatták. Mára azonban  úgy fest, a keleti nyitás szükségességét a gazdaságiak mellett immár ideológiai érvekkel magyarázó Orbán-kormánynak sikerült elérnie, hogy a korábban határozottan oroszellenes jobboldali szavazók egy része véleményt változtasson.   

Kép: nepszava.com

...

Egyetemisták a Pénzügyi Kultúráért
Egyetemisták a Pénzügyi Kultúráért
Sosem lehet elég korán elkezdeni a pénzügyet...

A 2012 óta folyamatosan megrendezésre kerülő programsorozatot a FAKT Szakkollégium indította útjára a PwC által támogatott "Másokról szól" program keretében.

A projekt irányultságának kialakításakor egyértelmű volt, hogy a középiskolás éveikben járó diákokra szeretnénk fókuszálni, a jelenleg is működő koncepció véglegesítésében két kérdésre kerestünk választ: Miben vagyunk jók? A középiskolások milyen ismeretekben szenvednek hiányt?

fakt.jpg

...

Beleszól a politikába az Anglikán egyház – nagyon helyesen
Beleszól a politikába az Anglikán egyház – nagyon helyesen

Európa szekuláris közgondolkodóinak jelentős része a magánszférába száműzné a vallást. Előfordultak esetek, amikor egyet tudtam érteni a megfogalmazott aggodalmakkal, mivel a keresztény egyházak néha nem tudnak elvonatkoztatnia történelmileg privilegizált pozíciójuktól, azaz elfelejtik, hogy a modern Európa multikulturális társadalmaiban ugyanakkora a létjogosultsága a különböző hitűeknek és a hittel nem rendelkezőknek is. Azonban az anglikán egyházban a ...

süti beállítások módosítása