#ezamunkam – Bemutatkozik Dezse Judit

A gazdasági vezérigazgató helyettesi terület senior szakértője húsz éve kezdte pályafutását a Telekomnál. Véleménye szerint azért inspiráló az ICT szektorban dolgozni, mert ez maga a jövő.  Az aktuális trendek mindinformatikai megoldásokra építenek, melyeknek sokszor alapfeltétele a telekommunikációs hálózat, és ebben sok lehetőség rejlik. 

Munkája során sokszor lehet önálló és támaszkodhat kreativitására. Éppen ez az, amit legjobban élvez, hiszen így a hétköznapok sosem válnak unalmassá. „A változatosságnak köszönhetően folyamatosan új energiákat, képességeket kell megmozgatnom és belevinnem a feladataimba.”

Nagyon pozitívan értékeli a távmunka programot, és az ezt elősegítő kulturális változásokat. Egyre több az online meeting, és egyre elfogadottabb, hogy valaki távolról csatlakozik egy megbeszéléshez. „Többek között ezzel a programmal a kismamák újbóli munkába állását is segíti a Telekom, ami nekem is hatalmas könnyebbség volt, amikor a gyerekeim születtek.”

Nagyon inspirálónak tartja, hogy egy profitorientált vállalat, mint a Magyar Telekom, jelentős hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra is. Judit szerint ezek között fontos küldetést teljesít a vállalat által (más szervezetekkel karöltve) szervezett önkéntességen alapuló Legyél Te is informatikus! kezdeményezés, valamint a Telekom Okosdigitális Program, mert felkészíti az embereket a digitalizálódó világ kihívásaira, ezáltal áthidalja a távolságot az emberek és technológiák között. „Azáltal, hogy támogatjuk az informatikai képességek továbbfejlesztését, egy lépéssel közelebb kerülünk ahhoz, hogy a gyermekeink felkészültek és versenyképesek legyenek a digitális világban.”

A legemlékezetesebb élménye az volt, amikor egy csapatépítő tréning keretében extrém feladatokban kellett részt vennie, amelyek mind kimozdították a komfortzónájából. „Az egyik feladat során egy magas hídról kellett leugrani bungee jumping kötéllel a lábunkon. Nagyon nehéz volt ellépni a korlátról és a mélybe vetni magunkat, de utána hatalmas erőt adott a tudat, hogy megcsináltuk”- meséli Judit.

További információk: http://www.telekom.hu/rolunk/karrier

süti beállítások módosítása