Tanulj úgy, mintha az USA-ban lennél!
Tanulj úgy, mintha az USA-ban lennél!

Érdekel, hogyan és mit tanítanak a szakodon Amerikában, esetleg az Egyesült Királyságban? Szeretsz szakirodalmat olvasni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá egy-egy témához? Ha te is azok közé tartozol, akiket foglalkoztatnak ezek a kérdések, netalántán az alapműveltségedet szeretnéd fejleszteni, a Columbiai Egyetem megtalálta neked a választ.


Forrás: apti.edu.au

...

Az Educatio margójára
Az Educatio margójára

A minden évben megrendezett Educatio Kiállítás rengeteg középiskolás és már diplomával rendelkező érdeklődő számára elengedhetetlenül fontos esemény, ami nélkül nem is merik beadni a jelentkezésüket a felsőoktatásba. Jómagam is többször jártam kint, mint érdeklődő, csakúgy, ahogyan egyetemi nyílt napokon is részt vettem. Amit pedig tapasztaltam, az korántsem feltétlenül a kedves, nyitott, segítőkész hökösök és egyetemet képviselő hallgatók ...

Megosztani ér?
Megosztani ér?
A közösségi média bámulatos ereje

Jegesvödör-akció, versidézgetés, sörivás egy perc alatt, #JeSuisCharlie – ismerős? A közösségi média tele van jelszavakkal, társadalmi „járványokkal”, melyek elől nincs menekvés, mi is beszállunk. A játékért tesszük? A valahova tartozásért? Vagy szilárdan hisszük, hogy egy lájkkal tehetünk a jó ügy érdekében?

 

matt-lauer-ice-bucket.jpg

Forrás: philanthropyohio.org

...

süti beállítások módosítása