Abszolút első a Corvinus Egyetem!
A hallgatói kiválóság alapján készített kari ranglistát egyetemünk Gazdálkodástudományi Kara vezeti.

Miként lehet az, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói létszámát és diplomáinak értéket is növelni tudta az utóbbi évekhez képest, mindezt pedig egyedüliként a magyar egyetemek közül!

Tisztelt Egyetemi Polgárok!


A mai napon értesülhettünk mindannyian arról a jó hírről, hogy Intézményünk, a Budapesti Corvinus Egyetem szilárdan őrzi hosszú évek kemény munkájával kivívott pozícióját Magyarország legjobb felsőoktatási intézményei között. 

logó.jpg

A felsőoktatási intézmények 2014-es, a HVG magazin által készített összetett képzési rangsorában Egyetemünk a második helyet foglalja el, a hallgatói kiválósági rangsorban pedig abszolút első! A hallgatói kiválóság alapján készített kari ranglistát egyetemünk Gazdálkodástudományi Kara vezeti.


Különösen figyelemre méltó, hogy a sok szempontból kedvezőtlen külső feltételek, a szakmai és személyi problémákkal terhelt, az egyetem mindennapi működését nehezítő belső körülmények ellenére az elmúlt esztendőben javítani tudtunk tavaly is kiváló pozícióinkon: az összetett rangsorban öt helyet, a hallgatói kiválósági rangsorban pedig egyet. 


Mindezért köszönet illeti Egyetemünk valamennyi oktatóját, munkatársát és hallgatóinkat!


Üdvözlettel,
Rostoványi Zsolt
rektor

süti beállítások módosítása