Pedagógusnap 2013 a Corvinus Egyetemen
Pedagógusnap 2013 a Corvinus Egyetemen

A Budapesti Corvinus Egyetem rektora és Hallgatói Önkormányzat elnöke köszönti a Pedagógus Szolgálati Emlékérem 2013, az Év Oktatója 2013, az Év Dolgozója 2013 kitüntettjeit.


Főszerkesztő: Hajas Ádám
Felelős szerkesztő: Nagy Botond
Vágó: Hegedüs Tamás
Utómunka: Hegedüs Tamás
Operatőr: Hajas Ádám, Hegedüs Tamás, Nagy Botond, Péger Dániel

Akik nélkül nem jöhetett volna létre a videó:
Erős Anikó
Gansberger Linda
Surányi - Szebedinszki Szandra
Pap ...

Woodstock Isztambulban
Woodstock Isztambulban

Egy évvel ezelőtt jártam Isztambulban, egy hét alatt ízelítőt kaphattam a török világváros forgatagából, az ott lakók kedvességéből, vendégszeretetéből. Mindezek után megdöbbenve olvastam a híradásokat a május végén kirobbant, polgárháború-közeli állapotokról: még most se igazán tudom elképzelni, hogy azok a fiatalok, akikkel az ottani néhány napomat eltöltöttem, most az utcán Molotov-koktélokat és könnygázgránátokat dobálnak. Nem vagyok azonban ...

Ha nyár, akkor fesztivál!
Ha nyár, akkor fesztivál!

festivalnorv.jpg

Ha nyár (még ha a hőmérő nem is ezt mutatja), akkor fesztiválok. Kevesen vagyunk, akik akár csak egy napra is, de ne mennénk el legalább egy fesztiválra, hogy megnézzük a kedvenc zenekarunkat vagy csak jól érezzük magunkat és bulizzunk. Tudom, hogy már mindenki tisztában van vele mi lesz, mikor és kikkel, de biztos, ami biztos alapon itt egy összefoglaló, amiben a magyarországi nagy zenei fesztiválokról olvashattok néhány gondolatot.

...

A BCE HÖK elnökének rendkívüli közleménye az árvízvédelemben való részvételről
A BCE HÖK elnökének rendkívüli közleménye az árvízvédelemben való részvételről

 

slide_6.jpg

Rendkívüli közlemény

 

Tisztelt Hallgatótársaim!

 

            A következő napokban az elmúlt évtizedek egyik legsúlyosabb árvize fenyegeti Magyarország bizonyos részeit, köztük az egyetemünknek otthont adó Budapestet is. Ezért ma délelőtt az illetékes kormányzati koordinációs bizottság ülése után a miniszterelnök kihirdette a veszélyhelyzetet, amely 2013. június 4-én 12 órától érvényben van.

            Az ...

süti beállítások módosítása