Az Amerikai "Álom"
Az Amerikai "Álom"

1787. szeptember 17-ét írunk. Ekkor fogadták el a pennsylvaniai Philadelphiában a világ legrégebben (kisebb, nagyobb kiegészítésekkel) hatályban levő alkotmányát. Ez az alaptörvény a kor legfejlettebb, legkiforrottabb eszméit ötvözte, olyannyira hogy a legnagyobb része ma is megállja a helyét, azonban mindennek ellenére több cikkelye is kezd elavultnak látszani.

 

...

Wootocracy: ahova belefér egy MacBook, egy fénykard és George Clooney boxeralsója
Wootocracy: ahova belefér egy MacBook, egy fénykard és George Clooney boxeralsója

It’s time to play life – szól a Wootocracy oldal, ami a „mutasd a tárgyaidat, megmondom ki vagy” mondatot juttatja először eszembe. Ennél azért jóval többről van szó.

A nem csak a tárgy-fetisisztáknak, gyűjtőknek szóló platform valahol a Facebook, Twitter, Instagram és társai közé helyezhető, habár tökéletesen megkülönböztethető az összestől. Ha egymáshoz kellene viszonyítanom őket, a következőképpen tenném. A Facebook olyan közösségi oldal, ...

A HÖK is a Szenátus mellett
A HÖK is a Szenátus mellett

2013. október 30-án, 19:00 órakor ülést tartott a Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzatának legfelsőbb döntéshozó szerve, a Küldöttgyűlés. 

kuldottgyules.jpg

A Küldöttgyűlés az ülés 3. napirendi pontjaként tárgyalta a BCE Szenátusának SZ-16/2013/2014. (2013. X. 21.) számú határozatát. A HÖK az alábbi határozati javaslatot terjesztette a Küldöttgyűlés tagjai elé:

"A Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Küldöttgyűlése ...

Mummert-ösztöndíj
Mummert-ösztöndíj
Nagyvonalú ösztöndíjprogram németországi mesterszakhoz és az egyéni karrier elkezdéséhez

Gondoltál már arra, hogy Németország egyik elismert egyetemén végezd el a mesterszakot? Szívesen részt vennél jónevű tanácsadó cégek és trénerek menedzsment tréningjén? A Mummert-ösztöndíjnak mindez része.




...

süti beállítások módosítása