Ez a tanév a megújuló Corvinus éve lesz

Minden képzési szinten (felsőoktatási szakképzés, alapképzés, mesterképzés) több hallgatót vett fel az idén tízesztendős Budapesti Corvinus Egyetem a 2014. évi általános felvételi eljárás során, mint a korábbi években.
corvinus.jpg


A Corvinus hat kara idén összesen 3858 hallgatót vett fel, felülmúlva ezzel még az egy évvel korábbi, szintén kiemelkedő eredményét is. Az egyetemi polgárság létszámához, az intézmény kapacitásához mérten ez kiváló arány. A fokozott érdeklődés valós visszajelzést jelent az egyetem presztízséről és az ott kiadott diplomák piacképességéről, amelyet a munkaerőpiaci visszajelzések is évente igazolnak.
 
A BCE Gazdálkodástudományi Kara 1803 felvett hallgatóval az országos lista dobogósa, eredményeivel meghaladva a tavalyi évben bekerült gólyák számát. A képzési területek közül a gazdaságtudományi, az informatikai, a pedagógus és a társadalomtudományi szerepelt jobban, mint tavaly: ezeken a területeken iratkozhat be a tavalyihoz képest több hallgató az egyetemre.
 
Ezt a hallgatói létszámot természetesen növelik még az idegen nyelvű képzésekre intézményi hatáskörben felvett külföldi hallgatók, valamint az augusztusi pótfelvételi eljárás során bekerülő jelentkezők.

BCE Kommunikációs Iroda

süti beállítások módosítása