Belgium X-aktája
Belgium X-aktája

Belgiumban volt egy megdöbbentő esemény, ami miatt tűzoltók mosták a „mocskot” a bíróságokról és a minisztériumokról, a társadalom pedig megdöbbent és fellázadt. Konkrétan megingott a belga közszférába vetett hit, mivel a legjelentősebb közszereplők emberkereskedelem és korrupció gyanújába keveredtek. A botrányt egy Marc Dutroux nevű beteg sorozatgyilkos robbantotta ki.

 A k övetkező cikk csak erős idegzetűeknek ajánlott

 

...

Tisztelet az Origónak!
Tisztelet az Origónak!

Tizenhat éven át több tucatnyian munkálkodtak Magyarország egyik első hírportálján. Az objektivitására különösen figyelő origo példakép lehetett sokak számára, akik a konzervatív újságírást szerették. A internettől távol álló, komoly stílusú cikkeikben általában rendkívüli alapossággal jártak utána a tényeknek. Több újságírójuk, fotósuk nyert díjakat; kétségtelenül a szakma nívóját képviselték.

A héten azonban az alkotó gárda egy ...

Mindspace - Az igazi urbánelme
Mindspace - Az igazi urbánelme

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer öt ember, akik olykor együtt, olykor külön, aktívan végeztek civil tevékenységeket. Egyszer aztán úgy döntöttek, hogy összeállnak, és létrehoznak egy nonprofit vállalkozást, és bumm, így lett a Mindspace. A 2011 decemberében alakult szervezetet legutóbbi, „ Öleld meg a Dunát! ” nevezetű kezdeményezésükről, vagy a minden évben megrendezett Duna Napról ismerhetjük. Történetükről, munkájukról és a fiataloknak való ...

süti beállítások módosítása