Stresszelés helyett inkább színezz és nyerj!

Tudjuk, mennyi stresszel, szorongással és idegeskedéssel jár a tanulás, főként a vizsgaidőszak közeledtével. A MasterCard® most szeretne neked segítséget nyújtani abban, hogy könnyebben vedd az akadályokat, ellazulj és akár nyerj is.

emv-card.jpg

Készítettünk egy színezőfüzetet MasterCard® Antistress Coloring Notebook címmel, amelyben a pihentető és szórakoztató ábrák mellett számos tippet is olvashatsz, amelyekkel a lehető legtöbbet hozhatod ki bankkártyádból. Keresd a MasterCard® hostesseit november 16. és december 2. között az egyetemek, főiskolák frekventált pontjain, kérj tőlük egy ingyenes színezőfüzetet és vegyél részt egy fantasztikus nyereményjátékban!

Nincs más dolgod, mint elolvasni a bankkártyás tippeket a füzetben, ellátogatni a www.bankkartyaddalokosan.hu weboldalra, majd helyes választ adni 5+1 kérdésre! Így esélyed nyílik arra, hogy megnyerd számos értékes nyereményünk egyikét, például napijegyeket a jövő évi Szigetre és a VOLT Fesztiválra, vagy belépőket a legnagyobb hazai gamer kiállításnak számító 2016-os Play IT show különböző helyszíneire. A fődíj pedig egy kétszemélyes utazás a Puy Saint Vincent-ben megrendezésre kerülő Snowattack sí-, snowboard és zenei fesztiválra, ötnapos síbérlettel és szállással!

Ha nem kaptál a színezőfüzetből, akkor se keseredj el, hiszen a nyereményjátékhoz szükséges bankkártyás tippeket és a játék részleteit megtalálod a www.bankkartyaddalokosan.hu oldalon!

Sikeres vizsgaidőszakot és színekkel, élményekkel teli félévet kíván a MasterCard®!

süti beállítások módosítása