A bázeli Abramovics
A bázeli Abramovics

A múlt hétvégén volt szerencsém élőben megtekinteni Svájc legnagyobb rangadóját, az FC Basel – Zürich meccset. A városban eltöltött hétvégém alatt rengeteg érdekes információval gazdagodtam a labdarúgócsapattal kapcsolatban olyan emberektől, akik több évtizede ott élnek és minden meccsen kint vannak. A legmeglepőbb információ az volt, hogy az FC Basel mögött is egy olyan tulajdonos áll, mint az angol Chelseanél Roman Abramovics, ráadásul a svájci csapaté ...

Észérvekkel és önkritikával kell harcolni a vulgármarxizmus ellen
Észérvekkel és önkritikával kell harcolni a vulgármarxizmus ellen

Az Erzsébet téri Design Terminálban több, mint száz érdeklődő előtt zajlott a találkozó, melyen mind az oktatói-hallgatói, mind a piaci oldal képviselői kifejthették véleményüket. A beszélgetésnek a kormány azon szándéka szolgáltatott aktualitást, hogy átalakítaná a magyarországi kommunikációs képzést, esetleg részben vagy egészben megszüntetné a területet érintő alapszakokat.

kerek1.jpg

 

...

Tréningközpontot nyitott a Bosch
Tréningközpontot nyitott a Bosch

Egy 170 millió forintos beruházás részeként tréning központot nyitott a Robert Bosch Elektronikai Kft.  A létesítményben nyolc oktatóteremben folynak majd a képzések és 200 ember fér be. A Tréning Központ a régió középfokú és felsőfokú duális képzésének stratégiai fontosságú bázisa lesz, emellett a cégcsoport műszaki és gazdasági szakembereinek képzése is itt zajlik majd .

bosch2.jpg

...

Csend van, jobbról előznek
Csend van, jobbról előznek

Történelmet írtak Tapolcán: a Jobbik megszerezte első egyéni parlamenti mandátumát az időközi választásokon. Bár a média a nap nagy eseményeként kezelte az ügyet (pedig a fantasztikus vasárnapi idő sokkal több szót érdemelt volna), a csinnadratta közepén szokás szerint elsikkadt a lényeg. A hírértéken túl ugyanis nincs nagy jelentősége Rig Lajos diadalának – a körülményeinek viszont annál inkább.

A valasztas.hu adatai szerint  a tapolcai ...

süti beállítások módosítása