Uniós kvótarendszer: szükséges rossz vagy tévút?
Uniós kvótarendszer: szükséges rossz vagy tévút?

A migrációs terhek elosztásának szellemében mutatta be javaslatát az Európai Bizottság, amelynek értelmében arányosan osztanák el a menedékkérőket a tagországokban. A testület 2017-ig 20 000 menekült befogadását helyezte kilátásba.

...

Kinek tetszik vajon az elszabadult Cameron?
Kinek tetszik vajon az elszabadult Cameron?

Itthon bizonyos körök – érthetetlen okokból – körberajongják David Cameront. Kíváncsi vagyok, ezek a személyek mit reagálnak a nemrégiben újraválasztott brit miniszterelnök legújabb lépésére. Cameron ugyanis boldogan rázta le magáról a Liberális Demokratákkal való koalíció jelentette láncot, és neki kezdett az országa radikális átformálásának. Először a szólásszabadságnak ment neki.

cameronbacsi.jpg

...

Műemlékek pusztulása
Műemlékek pusztulása
Megújuló Budapest

A Közgazdász újság Megújuló Budapest alrovatának cikkei általában pozitív üzenetet közvetítenek, hiszen szeretett fővárosunk újjászületése különösen örömteli. Most azonban sajnálatos módon nem erről lesz szó. A kormány tavalyi döntése értelmében ugyanis pont ezekben a napokban tűnik el végleg egy ipari műemlék épület az egykori Ganz-gyár területén.
muemlek1.jpg

...

A munka gyümölcse
A munka gyümölcse

Pénteken lezajlott a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál. A Diákújságírók Egyesülete által szervezett esemény az általános, közép- és felsőoktatási intézményben tanuló, média iránt érdeklődő diákok legnagyobb szabású rendezvénye. A sztárokkal, celebekkel, tv-s médiaszemélyiségekkel és egyéb hírességekkel gazdagon megtűzdelt seregszemle akár valóban a diákszakma legnagyobb fesztiválja lehetne, ha nem rontaná el az összképet néhány kisebb, vagy ...

süti beállítások módosítása