Disneylandben jártam, s oly sok titkot láttam…
Disneylandben jártam, s oly sok titkot láttam…

Valószínűleg sokan álmodozunk arról, hogy Disneylandben dolgozhassunk akár csak egy rövid ideig. Ez velem is így történt, s bár már többször dolgoztam külföldön, ez valahogy mégis másnak ígérkezett. Disney karakterek, feldíszített fenyőfák és izzósorok mindenhol, karácsonyi dalok hümmögése a háttérben, különleges téli parádé, ünnepi hangulatban lévő látogatók, Frozen-show és tűzijáték minden éjjel, hullámvasutak korlátlan használata és egy ...

7 cicás gif, ami megjósolja mit csinálsz a vizsgaidőszak vége után
7 cicás gif, ami megjósolja mit csinálsz a vizsgaidőszak vége után

Bevégeztetett. Vagyis #ennyi. Befejeződött kínzásod, az időszak, mikor elvárták tőled, hogy információkat tanulj és tudj. Most már végre folytathatod életed elvesztegetését, belesüppedhetsz a semmittevés dagonyájába. Megérdemled, hiszen két hónapig olyan keményen dolgoztál, mint a kicsivel idősebb társaid az egész év folyamán. Ám vajh hogyan tovább?

Mi tudjuk! Az ősi rúnák másolatain, amit a maja Nostradamus vetett kínai bambusznádból készült ...

Gyakorlati kommunikációs és PR-képzés a Közgázon
Gyakorlati kommunikációs és PR-képzés a Közgázon

A Corvinus márkanevet itthon a magas színvonalú képzéssel, az értékes diplomával kapcsolják össze, és ez sok tekintetben valóban így is van. A valódi piaci kihívások megismerésére azonban nagyon kevés lehetőségünk van, elképzelhetetlen tehát, hogy egy jövőjét tudatosan tervező fiatal ne keresne magának valamilyen fejlődési lehetőséget. Sokan csatlakoznak diákszervezetekhez, mások gyakornoki helyeket keresnek – egytől egyig azzal a céllal, hogy valós ...

EFOTT – Negyvenedjére is szabadon!
EFOTT – Negyvenedjére is szabadon!
Extrán tuningolt meglepetésekkel készülnek a szervezők

Ismerős helyszínen, Velencén rendezik meg július 14-19. között hazánk legpatinásabb fesztiválját. A 2015-ös EFOTT házigazdája az Óbudai Egyetem lesz. Magyarország legnagyobb hallgatói bulija jubilál, és a 40. évforduló alkalmából a szervezők nagyobb partit ígérnek, mint valaha!

efott15_logo_v1_big_transp.png

...

Mesélj, én majd tippelek!
Mesélj, én majd tippelek!
Dixit-sztorik

Egyetlen szó, dalszöveg, versrészlet, filmcím, idézet, rövid dialógus, de akár egy komplett kis mese is lehet az asszociáció alapja az idei kedvenc karácsonyi ajándékomnak. Mert mi mást is kérne egy huszonéves egyetemista a Jézuskától, mint egy szép, színes társasjátékot? Fordult a kör, most én leszek a mesélő: íme, az én Dixit-mesém.

dixit3.jpg

Nem könnyű bárki figyelmét huzamosabb ideig lekötni manapság, amikor minden pittyeg, villog meg vibrál ...

süti beállítások módosítása