Hogyan NE készülj a következő vizsgádra? - 5 új Netflix sorozat a hétvégére

watching_netflix_on_tv-min.jpg

A vizsgaidőszak tele van stresszel és izgalommal, így mindenkinek kell némi kikapcsolódás. Összegyűjtöttünk nektek öt új, teljesen eltérő műfajú sorozatot Netflixről, amelyek frissek, izgalmasak, és nem a megszokott sémát hozzák. Olyan sorozatokat választottunk, amik maximum 10 epizódosak, így nem kell attól félnünk, hogy a figyelmünk kizárólagosan egy sorozatra fókuszál. 

 Írta: Hegedüs Kata

Into the Night

Sci-fi, Dráma, Thriller, Poszt-apokalisztikus fikció

A legújabb belga sorozat egy 6 részes utazás a Föld körül, szó szerint. A történet javarészt egy repülőgépen játszódik, ugyanis egy világpusztító esemény következtében a Nap sugárzása mindent elpusztít a Földön. A repülő pár utasa megpróbál a Nap elől folyamatosan Nyugat felé menekülni, így menteni saját életüket. A kétségbeesett utasok karaktereit a néző hat részben alaposan megismeri, és az izgalom útján még pár francia kifejezés és szó is ragad rá. Hogy menekülésük során találkoznak-e túlélőkkel, és sikerül-e folyamatosan a sötétben maradniuk, a sorozatból kiderül.

Space Force

Vígjáték

A The Office sikersorozat után Steve Carell ismét egy komédiában remekel, viszont ebben a sorozatban nem egy átlagos irodában főnökösködik, hanem az űrben. Naird tábornok (Steve Carell) azt a feladatot kapja, hogy hozzon létre egy titkos katonai űr projektet, viszont a cél elérése közben nem várt nehézségekbe és bonyodalmakba ütközik. Steve Carell mellett a sorozatban feltűnik még Lisa Kudrow és John Malkovich is, és játékukkal viszik a prímet.

White Lines

Thriller

A spanyol-brit sorozat a La Casa De Papel alkotójának legújabb története. Egy manchesteri DJ a buli városában, Ibizán egyik napról a másikra eltűnik, majd holtteste 20 év után előkerül. A sorozat főszereplője a testvérét gyászoló húg, aki 20 év után igyekszik kinyomozni, mi történt testvérével. A kutatás során saját magával, személyiségének sötét oldalával is meg kell küzdenie, miközben a történet két idősíkon fut. Azoknak ajánljuk, akiket érdekel Ibiza, a buli, a drogok és a hazugságok paradicsoma.

Never have I ever

Tragikomédia

A Netflix új, saját gyártású sorozata, amely mutat végre egy kis diverzitást, és nem a megszokott tini drámasorozatok sablonját ismétli. A sorozat egy indiai tini lány szemszögéből mutatja be, hogy milyen egy indiai konzervatív családban felnőni. Mindy Kaling karakterei ötvözik a humort és a szerelmet. Könnyed, tíz részes sorozat, amely a nevetés mellé talán még pár könnyet is csal a nézők szemébe.

Too hot to handle

Reality

Ha már igazán nem tud fókuszálni az agyad és egy könnyed, szórakoztató reality sorozatra vágysz, a Too hot to handle tökéletes választás. A valóságshow szereplői olyan szexi fiatalok, akik inkább hajlanak az alkalmi kapcsolatokra, mintsem a komolyakra. A luxusvillába érkezett szereplők nem tudják, mire vállalkoznak, így a sorozat fordulatokkal és izzó pillanatokkal teli. Szórakoztató, könnyed és humoros, továbbá a szereplők egyszerű gondolkodásmódja, még jobban rávilágít a tudás fontosságára.

süti beállítások módosítása