Pénztárcabarát programok ma estétől minden estére!

maesteszinhaz.jpg

Az egyetem mellett sok diák számára háttérbe szorulhatnak a kulturális programok. Bemutatjuak a Ma este Színház! felületét, ahol last minute jegyek találhatók színházi előadásokra, fél áron.

Írta: Fiar Mitra; borítókép: maesteszinhaz.hu

A maesteszinhaz.hu lényege, hogy összeszedje az összes megmaradt jegyet az aznap esedékes, last minute előadásokra. A jegyeket az utolsó pillanatig, csökkentett áron vásárolhatjuk meg, így gyakran találhatók a felsorolásban 1000-2000 forintos jegyek kifejezetten színvonalas műsorokra. A félárú jegyek minden nap éjfél után frissülnek, a kínálatban pedig általában széles a választék: vígjátékok, stand-up show-k, gyermekműsorok, táncelőadások, drámai színdarabok várják a nézőket nap mint nap.

nevtelen.pngForrás: maesteszinhaz.hu

A kezdeményezés célközönségébe nem csak azok a színház-szeretők tartoznak, akik szívesen szórakoznának úgy, hogy közben spórolnak is, hanem azok is, akik a barátokkal való közös program gyanánt a mozizás helyett más kulturális eseményre is szívesen ellátogatnának. 

A Ma este Színház! partnerei közé tartozik a legtöbb magyarországi színi társulat, így minden egyes nap akár 35-40 előadás közül válogathatunk. Találhatunk jegyet többek között a Vígszinház, a Magyar Állami Operaház, a Pesti Színház, a Radnóti Színház, a József Attila Színház, de a Szkéné Színház társulatainak, valamint akár a Zeneakadémia,  a Fővárosi Nagycirkusz, a Nemzeti Táncszínház és a Csodák Palotája előadásaira is.

A honlap hasznos lehet azoknak, akik reggel felkelve még nem tudják pontosan, merre vezet majd az estéjük, vagy nem rendszeres színházlátogatók, de szeretnének kipróbálni valami újat, valamint egyszerűen minden érdeklődőnek, aki  a kedvezményes jegyet engedheti meg magának.

süti beállítások módosítása