CareerLab a Corvinuson – A Hallgatói Támogatás szervezésében

istockphoto-670083108-612x612.jpg

Neked mit jelent a siker? Szerinted milyen összetevők kellenek egy jó élethez, sikeres karrierhez? Van rá recept? A CareerLab olyan programsorozat, ahol közelebb kerülhetsz a saját utadhoz, és felfedezheted, milyen lépések vezetnek arra.Kísérletezz bátran, kérdezz, kapcsolódj, inspirálódj!

A Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Támogatás cikke ; borítókép: istockphoto.com

siker.jpg

Ha főztél már valaha, tudod, milyen izgalmas eltervezni és kivitelezni egy ételt. Van, aki a receptet pontról pontra követi, időt és grammokat mér; és van, aki „érzésre főz”: mindig belekerül egy extra fűszer. Jól bevált vagy új összetevőkkel kísérletezünk? A nagyi főztjét keressük, vagy a legújabb Insta-story inspirál? A kérdés valójában az, hogy neked mennyire ízlik. Hasonló, ugyanakkor összetettebb folyamat a saját karrierutunkra való rátalálás. Abban, hogy hogyan választunk egyetemet, szakot vagy munkát, sokféle szempont hat ránk. Akár tudatosan, akár tudattalanul: családunk, barátaink, a társadalmi környezet és a gazdasági szempontok is.

Karrierutunk is formál bennünket, hiszen hat ránk a munkahelyi közeg, a munkatársaink és maga a munka, amit végzünk. Privát és szakmai énünk közé nem húzható betonfal, karrierünkről nem gondolkozhatunk anélkül, hogy az életünkről gondolkodnánk. Céljaink, vágyaink, élethelyzetünk, örömeink és nehézségeink kapcsolatban vannak, kölcsönhatással vannak egymásra a munkában és a magánéletben. Az, hogy hova jutunk el, nagyban függ attól, mennyire ismerjük magunkat, a külső és belső akadályokat, illetve erőforrásokat.

Szerintünk a siker az egyéni lehetőségek kibontakoztatása. Nem kész recept, hanem a saját életstratégiádra való rátalálás, amihez a kísérletezés, az összetevőkről való szabad gondolkodás elengedhetetlen.

Regisztrálj programjainkra itt, vagy nézz be a szabad programra!

careerlab_cko_infogr.png

Élő Könyvtár – A siker relativitása

Az Élő Könyvár egy sajátos műfaj, személyes találkozások helye olyan emberekkel, akik vállalják, hogy átadják történetüket az érdeklődőknek, és őszintén válaszolnak kérdéseikre. Olyan személyekkel találkozhatsz, akik szakmájukban sikeresek, de az ehhez vezető út egyéni, változatos és néha kanyarokkal teli. Találkozhatsz cégvezetővel, startupperrel, kutatóval, freelancerrel, és még sok izgalmas élő könyvvel.

Beszélgess valódi emberekkel sikerről, karrierről!  Merj bátran kérdezni, hogy kinyíljanak számodra az élő könyvek valódi történetei!

Regisztráció nem szükséges, minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

306363560_627768635677244_4116894958945514051_n.jpg

CV Tanácsadás – A jó önéletrajz kulcsa az önismeret

Mutasd meg az önéletrajzodat, mi visszajelzünk róla! Ha most nem sikerül(t) elcsípned egyik tanácsadási időpontot sem, de szeretnéd felturbózni a CV-det, jelezheted érdeklődésedet egy későbbi online CV tréning iránt.

Regisztráció: https://forms.office.com/e/KmtFEQHK9b

istockphoto-1205709428-612x612.jpgForrás: istockphoto.com

Design Your Life workshop - Tervezd meg az életed, fedezd fel a neked való utakat!

Te is stresszelsz olyan kérdéseken, mint például "Hova tovább majd a diploma után?", "Vajon menjek mesterképzésre?", "Inkább dolgozzak?", vagy "Hogyan tervezzem meg az életemet, hogy minden beleférjen?" Neked is nehéz néha eligazodni a sok lehetőség között?  Gyere el tréningünkre, ahol közösen, csoportban fogunk azon dolgozni, hogy közelebb kerülhess saját válaszaidhoz.

Regisztráció: https://forms.office.com/e/KRy8i9GJYX

333574290_2021909781346373_5041530622639051558_n.jpg

ImproSzínház – Mi kell a sikerhez?

Sikeres, mert csak ötösei vannak?
Sikeres, mert jól keres?
Sikeres, mert megy a startupja?
Sikeres, mert 0-24-ben hajt?
Sikeres, mert ami jön, azt elvállalja?
Sikeres, mert 30 sincs, de vezető? 

Egyetértesz? Kételkedsz? Rajtad múlik, mi a téma!

Két színész, két szakértő és a közönség ötletei. Ezen az estén az idő megállítható, visszatekerhető, a karakterek sorsát a közönség, a színészek és a szakértők együtt alakítják. Megelevenednek a mindennapi élet dilemmái karrierről és munkavállalásról: döntések, elvárások, kudarcok, eredmények, célok. Az egyetemista lét bármely pontjáról: egyetem előtt, közben és után. A színészek játszanak, a közönség rendez, a szakértők elemeznek. 

Regisztráció: https://forms.office.com/e/ftiYqdghcB

További információ a programokról és a regisztrációs linkek ezen a Facebook-eseménynél érhetőek el.

istockphoto-1365105724-612x612.jpgForrás: istockphoto.com

süti beállítások módosítása