Flashmob a Vásárcsarnokban

 olaszmagyar1.jpg

Biztosan már sokan hallottatok a Magyar-Olasz Kulturális Évad 2013 eseménysorozatról, amely ez év 365 napjában különböző programokat kínál, így adva ízelítőt az olasz kultúrából. Ennek keretén belül szervezünk egy flashmobot, melynek helyszínéül a nemrég a CNN Travel által a világ legszebb piacává választott, Fővám téri Központi Vásárcsarnok szolgál. A flashmob számtalan formát ölthet: nyithatnak harangszóra esernyőt, vagy engedhetnek több száz luftballont a levegőbe, de mindezek mögött a legfontosabb a figyelemfelkeltés. Ahogy a helyszín, úgy az esemény időpontja sem véletlen. Ugyanezen a napon lesz Rómában egy nyitókoncert, s mi ennek örömére "táncot járunk" idehaza. A résztvevők egy előre kitalált koreográfiát fognak betanulni, amit a helyszínen együtt fogunk eltáncolni. Ezzel a kis megmozdulással is erősíteni kívánjuk az olasz-magyar barátságot.

Az eseményhez bárki csatlakozhat, legyen fiatal, idősebb, magyar vagy külföldi. Várunk sok szeretettel akár nézőként, akár szereplőként jössz! Extraként a flashmobhoz csatlakozott a második magyar X-Faktor által ismert Gyurcsík Tibor is, hogy velünk ropja majd május 18-án.

„Olaszországról nem csak a csizma, a spagetti, az olíva, és az olasz borok jutnak eszembe. Családi barátok kötnek az országhoz, akik ellátogattak a nővérem esküvőjére is, ahol a násznépet egy olasz dallal ajándékoztam meg. Lasciatemi Cantare, vagy Mozi széles vásznon, egyre megy…” – nyilatkozta a fiatal tehetség.

A flashmob Facebook eseménye: facebook.com/events/287831324681549/

 

 

 

 

süti beállítások módosítása