A Corvinus élen jár az online tanulásban

2017-ben a Corvinusról érkezett a legtöbb dokumentumletöltés a MeRSZ online okoskönyvtárba, ezzel elnyertük az előkelő első helyet az Akadémiai Kiadó intézményi rangsorában.

 

Hogyan értük el ezt a remek helyezést?

A MeRSZ-re az Egyetemi Könyvtár fizet elő, így minden corvinusos oktató és hallgató szabadon elérheti a teljes adatbázist, azaz 254 tankönyvet, szakkönyvet és folyóiratot az https://eisz.mersz.org/ oldalon. Ezek nagy része – egész pontosan 141 – gazdasági témájú, így a Corvinus számára igen értékes: közgazdaságtan, marketing, menedzsment, nemzetközi gazdaság, pénzügy és számvitel, regionális tudomány, turizmus, üzleti kommunikáció és sok egyéb terület szakirodalma.

Ráadásul a kötetek egy jelentős részének szerzője a Corvinuson tanít, és kötelező tananyagként, vizsgaanyagként kéri számon a művét.

 

Miért egyedülálló a MeRSZ?

Egyrészt, mert online bárhol és bármikor elérhető, amíg az egyetem területén mozgunk. Az egyetemi wifin keresztül és a kollégiumokban is.

Másrészt a funkcióiban, hiszen a művek nem csak olvashatók, de könnyen hivatkozhatóak is, a profi kereső segítségével akár az összes tartalomban egyszerre kereshetünk, sőt, ha saját eszközünkön használjuk, egyéni jegyzeteket és könyvjelzőket is elhelyezhetünk az éppen olvasott könyvben.

Harmadrészt pedig itt a tartalom mindig friss, a szerzők bármikor kiegészíthetik egy-egy újabb fejezettel, vagy cserélhetik a már elavult részeket, illetve az adatbázis folyamatosan új művekkel bővül.

 

A telefonod nélkül te sem teszel egy lépést sem?

Most már a tanulásban sem kell nélkülöznöd kedvenc kütyüjeidet, mert a telefonodon és a táblagépeden is eléred a MeRSZ több száz tankönyvét online. Kövesd a Facebookon, hogy első kézből értesülj a legfrissebb feltöltésekről, funkciókról.

https://www.facebook.com/merszalapmuvek

 

süti beállítások módosítása