Őszi kirándulóhelyek
Őszi kirándulóhelyek

canva.pngBár már lassan vége az ősznek, az időjárás mégis a szabadtéri programoknak kedvez. A napos időt kihasználva olyan népszerű túrahelyeket mutatunk be, amik az év bármely időszakában meghozhatják a kedvet egy kiránduláshoz családdal, barátokkal, párral vagy akár egyedül is. 

...

Észak szívében, avagy ilyen az életem Norvégiában
Észak szívében, avagy ilyen az életem Norvégiában

image00005.jpegTótfalusi Fanni vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok alapszakos hallgatója. Tanulmányaimat angol nyelven folytatom. Idén ősszel lehetőséget kaptam arra, hogy az ERASMUS+ program keretein belül az őszi szemesztert Norvégiában töltsem. Jelenleg az Oslói Egyetem Társadalomtudományi Karán szociológiát tanulok. Ez Oslo legnagyobb múltú egyetemei közé tartozik, melynek széles spektruma van a fakultások között.

...

Corvinus Ösztöndíj kisokos
Corvinus Ösztöndíj kisokos

osztondij.png2019 óta a Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány a Budapesti Corvinus Egyetem fenntartója, így többek között a támogatási rendszere is eltér más magyar egyetemekétől. Mi a Corvinus Ösztöndíj és miben tér el a jól ismert állami ösztöndíjtól? Ebben segítünk eligazodni.

...

süti beállítások módosítása