Több mint állásbörze - Ismét KarrierExpo a Corvinuson

Alig két hete zajlott le a HVG Állásbörze, melyen több mint 10000 látogató próbált szerencsét, ismét itt a következő alkalom, hogy megszerezzük a legjobb gyakorlati helyeket vagy akár teljes munkaidős állásokat az október 9-10-én megrendezésre kerülő KarrierExpon.

karrier.jpg

A HVG Állásbörzére az egész országból, minden szakmai területről vártak érdeklődőket, ezt mutatta a regisztrációs mappák sokfélesége is, melyeknek köszönhetően könnyebben lehetett boldogulni az esemény alatt. Könnyen megtalálhattad a színkódodnak megfelelő állást kínáló standokat, valamint az önéletrajzod is egyetlen csippantással megoszthattad a munkáltató cégekkel. A KarrierExpon azonban többnyire a gazdasági szféra kap hangsúlyt, főként pénzügyi, marketing, értékesítési, informatikai, tanácsadási, logisztikai és számviteli lehetőségek közül válogathatunk.

A Vállalati Kapcsolatok és Karrier Iroda közel két évtizedes tevékenysége során ezzel együtt már több mint 40 állásbörzét szervezett. A corvinusosok számára külön jó hír, hogy még csak elzarándokolnunk sem kell a különböző sportcsarnokokig, ugyanis egyetemünk főépületének aulájában fogadnak minket a kiállítók.

A KarrierExpo országos, integrált állásbörze diplomázóknak, frissdiplomásoknak és szakmai gyakorlatot keresőknek. Állások, gyakorlatok, képzések, továbbtanulás, életpálya-tanácsadás és karriertervezés – ezek a rendezvény kulcsszavai. Idén a komplex szakmai programok keretében újdonságnak számít az ÉrTED!, ahol rövid céginformációs és motivációs előadásokat hallgathatunk a rendezvényen. Emellett az álláskeresőket egyéni divat- és stílustanácsadás, grafológia, CV tanácsadás és vállalati tesztek segítik a munkaerőpiaci eligazodásban.

A KarrierExpo programjait tovább színesíti a Telekom Lounge, ahol bemutatkozik a Kreatív CV Pont. Itt az álláskeresők kipróbálhatják a Telekom legújabb CV készítő alkalmazását és az önéletrajzok elkészítésében a cég munkatársai nyújtanak segítséget. Emellett a KarrierExpo zárásaként a Telekom egy fergeteges meglepetéssel is készül a hallgatók számára...

Akár az azonnali munkaerő-utánpótlás, akár a hosszú távú munkaadói márkanév építés a cél, a munkáltatók részéről elengedhetetlen az állásbörzéken való részvétel. Ugyanez igaz a hallgatókra is: a személyes megjelenés és a láthatóság mindennél fontosabb a sikeres elhelyezkedés szempontjából. Ezért érdemes minél hamarabb elkezdeni a tájékozódást és az állásvadászatot a börzéken is, hogy minél korábban megtaláljátok azt a munkahelyet, amely az elképzeléseiteknek megfelel.

További, illetve aktuális információkat a http://www.facebook.com/KarrierExpo és a www.karrierexpo.hu oldalon olvashattok!

süti beállítások módosítása