A HÖK is a Szenátus mellett

2013. október 30-án, 19:00 órakor ülést tartott a Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzatának legfelsőbb döntéshozó szerve, a Küldöttgyűlés. 

kuldottgyules.jpg

A Küldöttgyűlés az ülés 3. napirendi pontjaként tárgyalta a BCE Szenátusának SZ-16/2013/2014. (2013. X. 21.) számú határozatát. A HÖK az alábbi határozati javaslatot terjesztette a Küldöttgyűlés tagjai elé:

"A Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Küldöttgyűlése egyetért a Szenátus SZ-16/2013/2014. (2013. X. 21.) számú határozatával, miszerint: "A Szenátus mint az Egyetem legfőbb döntéshozó testülete 22 igen, 0 nem, 1 érvénytelen szavazattal – mérlegelve az Egyetemen kialakult helyzetet, amelyért elsődlegesen a gazdasági főigazgatót teszi felelőssé, és amelyben az Egyetem szakszerű működését és gazdálkodási tevékenységét most már napi szinten veszélyeztetettnek ítéli, egyetértve a rektornak a gazdasági főigazgatóval kapcsolatosan eddig tett intézkedéseivel és javaslataival – kezdeményezi a munkáltató jogkört gyakorló nemzetgazdasági miniszternél Rózsás Péter András gazdasági főigazgató magasabb vezetői megbízásának visszavonását és ezzel a gazdasági főigazgatói beosztásban történő azonnali hatályú személycserét."

A határozati javaslatot a Küldöttgyűlés 27 igen, 0 nem és 0 tartózkodás mellett, egyhangúlag elfogadta.
Határozatképesség: 27/27

süti beállítások módosítása