„Nem elég tehetségesnek lenni, magyarnak is kell lenni.”
Corvinusos hallgatók a világ egyik legrangosabb Startup versenyén

Dinamó, rubik kocka, golyóstoll, Prezi, Ustream, és még folytathatnám a véget nem érő felsorolást. Ezek mind a magyar elme zseniális leképezései, és úgy tűnik, a fogaskerekek napjainkban sem szűnnek meg zakatolni: a világ legjobb startupjai között Corvinusos hallgatók legújabb ötlete, az Opp.io.

A Global Startup Battle a legnagyobb vállalkozói megmérettetés a glóbuszon, mely idén csaknem 20 ezer résztvevőt vonzott világszerte, Marseille-től Rio de Janeiro-ig, Toronto-tól Osakáig. Budapest immár másodjára csatlakozott a megmérettetéshez. A Colabs által szervezett regionális fordulóból két magyar startup, az ARYS és az Opp.io jutott tovább a globális döntőbe, ahol az 500 ezer dolláros fődíjért szállnak ringbe az öt kontinensről érkező riválisokkal.

A második helyezett Opp.io hiánypótló projekt-menedzsment kommunikációt támogató alkalmazásával keltette fel a nagyérdemű figyelmét: Egyszerű, nyomon követhető, a levelezési szisztémába okosan és észrevétlenül beépülő szolgáltatásával kívánja megkönnyíteni a vállalatok belső kommunikációját.

 1.jpg

A csapat december 6-ig küzd a támogató voksokért, jelenleg néhány szavazattal előnnyel az első hellyel büszkélkedik. Az Opp.io-ra a linkre kattintva lehet szavazni (egy e-mail címről naponta egyszer.). A csapat tagjai: Bujdosó Attila, Borgulya Gergely (alapítók), Simonyi Balázs, Várhelyi Bence, Naffa Heléna, Nyáry Olivér, Oláh Bálint. Közülük négyen a Corvinusos hallgatók! 

2.jpg

süti beállítások módosítása