Nyári programlehetőségek az AIESEC-kel
Experience és Global Expert programok

Idén nyáron is lehetőségetek nyílik az AIESEC nemzetközi hallgatói szervezet Experience programján keresztül 6-8 hétre külföldre utazni, valamint külföldi munkakörnyezetben kipróbálni magatokat a Global Expert programon keresztül.

aiesec.png

A kint töltött idő alatt olyan projektek részese lehetsz, amely a világ égető problémáira hívja fel a figyelmet és próbál megoldást nyújtani. Alapítványok, nonprofit szervezetek, oktatási intézmények szervezésén belül más nemzetek fiataljaival közösen szervezhetsz különböző eseményeket és rendezvényeket. Emellett helyi iskolák, óvodák és egyéb oktatási intézmények tanulóinak személyes fejlődéséhez, kulturális nyitottságához járulhatsz hozzá. A program idejére a munkádért cserébe a fogadó szervezet biztosítja a szállást és a legtöbb esetben az ellátást is.

A Global Expert program BSc harmadéves és MSc hallgatók számára nyitott lehetőség, mellyel külföldi munkatapasztalatot szerezhettek többek között marketing, pénzügy, IT és management területeken, gyakornoki program formájában.

Ha valamelyik program érdekel, és szeretnéd a világot a saját szemeddel is látni, akkor ne habozz, jelentkezz a http://bit.ly/aiesecinternship2014 oldalon!

A program részleteiért nézd meg az AIESEC BCE honlapját (http://bce.aiesec.hu/hallgatoknak), érdeklődj személyesen az E21-es irodában  vagy írd meg kérdéseidet az gergely.toth@aiesec.net (Experience program) emese.toth@aiesec.net (Global Expert program) e-mail címek egyikére!

süti beállítások módosítása