Húzz egy lapot, adj egy esélyt!
KözJóTett 9. szeptember 25. - október 2.

A HaKöSz, Hallgatók a Közösség Szolgálatában diákszervezet immár kilencedik alkalommal rendezi meg KözJóTett elnevezésű programsorozatát, melynek keretében egy héten keresztül ismét a társadalmi felelősségvállalásé lesz a főszerep. „Adj egy esélyt” Te is, hogy megtapasztalhasd, milyen érzés önzetlenül segíteni!KJT9-banner.jpg

Az eddigiekhez hasonlóan idén is széles programkínálattal várjuk a lelkes önkénteseket. 

Például eltölthettek egy „mesés délutánt” az idősek otthonában, megtapasztalhatjátok, hogyha meséről van szó, nem számít néhány év korkülönbség. Ha inkább kézügyességeteket fordítanátok jótékony célra, részt vehettek kézműves foglalkozáson gyermekotthonban élő gyerekekkel, ahol a vidám gyerekzsivajban kreativitásotoknak semmi sem szab határt. De ha tehetségeteket környezetvédelemmel kombinálnátok, titeket vár a kávékapszula ékszerkészítés és a szappangyártás programunk.

Aszabadban is sok lehetőség vár titeket: kincskereső túrán játszhattok együtt állami gondozottakkal, vidáman csaholó menhelyi kutyákat sétáltathattok, vagy megtudhatjátok, hogyan képzik a vakvezető kutyákat. Hajléktalanokon is segíthettek, ha eljöttök ételt osztani a nélkülözőknek. Érzékenyítő terefere programunkon pedig fogyatékkal élőkkel együtt merülhettek el a magyar irodalom szépségben. 

Ne habozzatok hát, regisztráljatok gyorsan akár több programra is, hogy biztosan legyen helyetek!

Ne feledjétek, regisztrálni a honlapunkon tudtok és Kövessétek az eseményt a Facebook-on is!

A HaKöSz csapata

süti beállítások módosítása