Colibri – Siker, tudatosság, karrier!

Mindig is érdekelt az üzleti élet? Kíváncsi vagy mi lehet egy startup legnagyobb buktatója?  Van egy világmegváltó ötleted, de nem tudod hogyan indulj el?

colibrimeetup.jpeg

Ha a fenti kérdések közül legalább egyre igennel válaszoltál, akkor a Colibri MeetUpon a helyed! Előadóink sikertörténetein keresztül megtudhatod, hogyan működik egy jól menő ügynökség, milyen egy átlagos nap a Forbes szerkesztőségénél vagy a Prezi irodájában.

A ’Siker’ szekció meghívottjai Hampuk Richárd, a Person PR  ügynökség tulajdonosa, aki 2012-ben tagja volt Barack Obama kampány csapatának. Vaszary Ádám, az Adamsyk Advertising alapítója, valamint Galambos Márton a Forbes Magyarország főszerkesztője.

A ’Tudatosság’ blokk vendége a Bridge Budapest Ambassadora, Csuszi Márton, aki 2 hónapot töltöhetett el a Prezi gyakornokaként San Francisco-ban. Megtudhajtuk tőle, milyen területen dolgozott, milyen tapasztalatokat szerzett és, hogy milyen mentalitással dolgoznak a tengerentúlon.

A ’Karrier’ rész előadói a Hays junior trénerei lesznek, akik a 33 országban jelenlevő vállalatot reprezentálják. Betekintést nyújtanak a munkaerő-toborzás világába és minden ezzel kapcsolatos kérdésetekre válaszolnak!

Siker, tudatosság, karrier! Ezek azok a lehetőségek, melyeket a Colibri kínál. Ha válaszokat keresel, inspirálódni szeretnél vagy csak kimozdulnál a szürke egyetemi előadások közegéből, akkor látogass el a MeetUpunkra. A résztvevőink ajándéka egy Forbes magazin!

Az előadás után szívesen látunk mindenkit a Colibri standnál a KarrierExpo-n a Budapesti Corvinus Egyetem Karrier Iroda szervezésében.

süti beállítások módosítása