Új élményekre vágysz? BOM-olj velünk!

Színes egyéniségek, sok program, havi egy mozi, érdekes előadások és egy tuti gólyatábor. Ezek várnak rád, ha belépsz a Bolyai Önképző Műhelybe!

bolyai.jpg

Az egyetemi bulik mellett más élményekre is vágysz? Nemcsak a saját szakterületed szeretnéd megismerni? Kulturális programokra, vidám kirándulásokra mennél? Akkor nálunk a helyed!

A Bolyai Önképző Műhely (BOM) olyan egyetemközi társaság, amely lehetővé teszi, hogy havonta egyszer hasonló érdeklődésű, de másképp gondolkozó emberekkel közösen megnézz egy filmet, elolvass egy könyvet és megvitasd, ki mit gondol az alkotásokról. A csoportokat vezető mentorok kapcsolataikkal igyekeznek színesebbé tenni a találkozókat: a segítségükkel olyan előadókkal találkozhatsz, akiket amúgy valószínűleg nem ismernél meg. A havi találkozók mellett pedig különböző kulturális programokat (színház, mozi, kiállítás), kirándulásokat, táborokat is rendezni szoktunk, amiket részben vagy teljesen a BOM áll, így tagként nemcsak fantasztikus élményekkel gazdagodhatsz, de spórolhatsz is!

Azonban nem ezek adják a legtöbbet a BOM-hoz, hanem a társaság. Az, hogy hasonló érdeklődésű emberek jelentkeznek ide, segít a csapat összerázódásában, az pedig, hogy jellemben és képzettségben teljesen mások, izgalmassá teszi a beszélgetéseket. A Bolyai előnye, hogy a tagokat összeköti valami: érdeklődés a világ és egymás iránt.

Megtetszett a lehetőség? Küldd el az életrajzod és a motivációs leveled (részletezve, hogy miért csatlakoznál hozzánk) a bom@e-nyelv.hu-ra! A jelentkezéseket június 25-ig várjuk!

További információk: www.bom.hu vagy www.facebook.com/BolyaiOnkepzoMuhely.

süti beállítások módosítása