Amit a Hallgatók a Közösség Szolgálatában Országos Egyesületéről tudni kell

Miért épp a HaKöSz?

Önkéntesség, társadalmi felelősségvállalás, innovatív gondolkodásmód, közösségi szolgálat. Igen, ezek vagyunk mi, Haköszösök. Értékek, melyek összekötnek minket, a közös célok és az önzetlen segítségnyújtás.

Miért is érdemes csatlakozni hozzánk?

Ha nyitott vagy a társadalmi és a környezeti problémák enyhítése iránt, a HaKöSz a legmegfelelőbb diákszervezet a számodra! Minden évben megrendezésre kerül a KözJóTett- immáron tizedik alkalommal-, ahol programok széles választéka várja az érdeklődőket. Önkéntes tevékenységeink segítséget nyújthatnak a társadalom valamilyen okból rászoruló csoportjai számára.

Szervezetünk lehetőséget biztosít a haköszösöknek arra, hogy értékes szakmai tapasztalatot szerezzenek HR, gazdasági vagy marketing-kommunikációs területen egy országos civil szervezet tagjaként. Belső előadások, workshopok során bepillantást nyerünk az aktuális környezeti és társadalmi problémákba, kihívásokba. Hozzájárulunk a szakmai fejlődéshez, a kapcsolati tőke építéséhez. Diákszervezetünk működésének alapját a projektek adják. A divíziók és a projektek vezetői munkájuk során megtapasztalhatják, hogy mekkora felelősséggel jár egy non-profit szervezet irányítása, továbbá megtanulhatják az erőforrások optimális felhasználásának alapjait az egyes célok elérésének érdekében. Ha felkeltettük érdeklődésed látogass el Infóestünkre 2015.október 7-én az E 236-os teremben, ahol további aktualitások, hírek látnak napvilágot!

Jelenleg közel 90 fős csapatunk lelkes munkája, a programjainkon résztvevő önkéntesek növekvő száma, a hallgatók fokozódó érdeklődése, valamint a 2010 novemberében elnyert CSR Hungary Junior díj igazolja, hogy a HaKöSz az elmúlt években közelebb került céljai megvalósításához: a társadalmi felelősségvállalás valamint a közösségi szolgálat eszméjének és gyakorlati példáinak a fiatalokkal való megismertetéséhez. A HaKöSz nevét fémjelzi továbbá, hogy 2012 nyarán megvalósult a szelektív hulladékgyűjtés projekt a Corvinus falai között.

Ha érdekel a környezetvédelem, az állatvédelem, szeretsz gyerekekkel foglalkozni, időseknek vagy hajléktalanoknak segíteni, akkor köztünk a helyed! Garantáltan emlékezetes egyetemi években lesz részed! Ismerj meg minket, légy részese egy sikerközösségnek!

süti beállítások módosítása