Tekintsünk együtt a jövőbe! - Elindult Messzelátó című podcastunk

youtubem-01-01.png

Érdekel a jövő, de átláthatatlannak érzed? Szeretnél többet tudni az elkövetkezendő évtizedek meghatározó témáiról, de nem tudod, hol kezdd el? Akkor most induló podcastunk pont neked való! A legfontosabb dilemmákról beszélgetünk szakértőkkel, közérthetően. Az első részben a közösségi média jelenéről és jövőjéről beszélgetünk.

2020. 11. 04. Írta: Taxner Tünde, borítókép: Nagy Dávid, Közgazdász

A Közgazdász Online alkotószellemű fiatalokból áll, akik tudást és inspirációt gyűjtenek cikkekbe és most már beszélgetésekbe az egyetemükön innen és túlról. Blogunkon és közösségimédia-felületeinken már egy éve minden nap új tartalmakkal jelentkezünk. Most elérkeztünk a következő nagy lépéshez: elindítjuk podcast csatornánkat is! 

Tarts velünk, és hallgasd meg az első részt, amiben Dr. Bokor Tamás médiakutatóval körbejárjuk, hogyan hat ránk jelenleg a közösségi média, és milyen jövőt tár elénk! 

podcast.jpg

A Közgazdász podcast csapata, fotó: Bera Viktor, Közgazdász

Ebben a részben először vettük kezünkbe a Messzelátót, és a legújabb Netflixes sikerfilm, a The Social Dilemma kapcsán arról beszélgettünk, a globális óriásvállalatok milyenre tervezik meg a közösségimédia-platformokat és miért pont így.

A Messzelátóban szakértők, kutatók segítségével olyan témákról fogunk beszélgetni, melyek alapjaiban határozhatják meg a következő éveinket. Lesz szó klímaváltozásról, alternatív  közgazdaságtani irányzatokról, digitalizációról és a divatiparról is. A közérthető beszélgetések a minket érintő dilemmákra fókuszálnak. November folyamán több új résszel jelentkezünk majd. Ha feliratkozol a YouTube-csatornánkra, biztos nem maradsz le egyikről sem!​

süti beállítások módosítása