Hagyomány, tradíció, megújulás – Mi a titka a magyar márka folyamatos sikerének?

unicum_karacsony_1.jpg

Mesebeli tájak, téli csodaország, szeretetteljes pillantok és egy pohár Unicum: az igazi ünnepi pillanatok receptje.

Írta: Tótfalusi Fanni, borítókép; roadster.hu

Ünnepi köntösbe öltöztetett szeretet, az otthon melegsége és varázsa állt a Zwack Unicum Nyrt. legújabb reklámfilmjének középpontjában, amelynek bemutatóját az Unicum Házban tartották. Az Unicum ital már évszázadok óta része a magyar emberek életének, a készítők szerint egy valódi, egyedülálló érték, amely összeköti a magyar embereket.

A kerekasztal-beszélgetésen részt vett Zwack Sándor, az Unicum igazgatója és elnöke, Haumann Máté színművész, a reklámfilm főszereplője, valamint a moderátor, Szabó Simon színművész.

haumann_mate_zwack_sandor_photo-racz-tamas.jpgA képen: Zwack Sándor, az Unikum igazgatója és elnöke, Haumann Máté színművészfotó: roadster.hu

Az Unicum új reklámfilmje igazi téli csodaországba kalauzolja a nézőket. Gyönyörű hófödte tájakon járunk, amikor egy Orient Expresszhez hasonló vonat érkezik a mesebeli hegyekből. A vonaton Haumann Máté ül, aki éppen hazautazik édesapjához, akit Haumann Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész alakít, és megkínálják őt egy pohár Unicummal. Jókat beszélgetnek, nevetnek – a magyar italkülönlegesség kíséretében. A film üzenete is hasonlóan meghitt, fő gondolata, hogy „Sose felejtsd el, hogy honnan jöttél és ki vagy, akármilyen távol is vagy az otthonodtól, az Unicum mindig összeköt.”

Zwack Sándor elnök úr is kiemelte a beszélgetés során, hogy különösen közel áll a szívéhez ez a reklámfilm, hiszen a családja szétszóródva él a nagyvilág különböző pontjain, de a karácsonyt tradícionálisan mindig együtt töltik – ez ihlette a film üzenetét is.

 kep_jpeg_6.jpgKép forrása: Tótfalusi Fanni

A reklámfilm másik igazán különleges motívuma egy óra, amely egyedülálló értékkel bír a Zwack család számára. Ez a családi örökség Zwack Sándoré, aki annak idején édesapjától, Zwack Pétertől kapta 2008-ban, amikor a céget is átvette tőle. Az apa és fia közti különleges kapcsolatot ez az óra is remekül szimbolizálja a kisfilmben, akár a két főszereplő viszonya, az apa-fia közti szeretet, egyedi kötelék, hiszen Haumann Máté és Haumann Péter szintén apa-fia kapcsolatban állnak egymással.

A sajtótájékoztató során volt lehetőségem megkérdezni Zwack Sándor elnöktől és Haumann Máté színművésztől, hogy mi volt a kedvenc jelenetük ebben a filmben, amelyre nagyon megható és varázslatos válaszokat kaptam: mindketten az ölelést emelték ki. Válaszukat azzal indokolták, hogy abban minden benne volt, ez a film legfőbb motívuma, szimbolizálja az apa-fia közötti szeretetet és kötődést. Az elnök azt is hozzátette, hogy részt vett a forgatáson, amikor ezt a jelenetet vették fel, és nagyon szép volt átélni azt az érzelmekkel teli pillanatot. Haumann Máté szintén ezt emelte ki kedvenc momentumának a filmből, és hozzátette, hogy nagyon közel állt néhai édesapjához, aki sajnos ebben az évben elhunyt, így a rendezvényen már nem vehetett részt.

kep_2_1.jpegKép forrása: Tótfalusi Fanni

A kisfilmet Nyitrai Márton rendezte, aki csodálatos látvánnyal és gyönyörű képekkel ábrázolta az ünnep meghittségét.

A reklámfilm igazi siker lett, hiszen egy mesebeli világba repít minket, valamint jól bemutatja, hogy ami igazán számít, az az együtt töltött idő, amelyet az Unicum megkoronáz.

A karácsonyi kisfilm az alábbi linken érhető el: https://bit.ly/UnicumKaracsony2022

 

süti beállítások módosítása