Amit a Hallgatók a Közösség Szolgálatában Országos Egyesületéről tudni kell
Amit a Hallgatók a Közösség Szolgálatában Országos Egyesületéről tudni kell

Miért épp a HaKöSz?

Önkéntesség, társadalmi felelősségvállalás, innovatív gondolkodásmód, közösségi szolgálat. Igen, ezek vagyunk mi, Haköszösök. Értékek, melyek összekötnek minket, a közös célok és az önzetlen segítségnyújtás.

Miért is érdemes csatlakozni hozzánk?

Ha nyitott vagy a társadalmi és a környezeti problémák enyhítése iránt, a HaKöSz a legmegfelelőbb diákszervezet a számodra! Minden évben megrendezésre kerül a KözJóTett- ...

CHM promóvideó 2015
CHM promóvideó 2015

Ha felkeltette az érdeklődésedet a videó, akkor gyere el infóestünkre szeptember 30-án (szerda) 17:20 -kor az E épület 332-es termébe. :)

Jelentkezni pedig önéletrajzoddal, motivációs leveleddel és egy saját (bármilyen műfajban készül) írásoddal tudsz október 15-ig (éjfél) az info@corvinusmedia.hu e-mail címen.

Miről szól a Gyakorlati Diplomácia Társasága?
Miről szól a Gyakorlati Diplomácia Társasága?

T Karosként gyakran álmatlanul forgolódunk, hogy vajon milyen állapotban van ezekben az órákban a posztvesztfáliai világrend. A forró kávé gőzében is kereslet-kínálati görbéket vélünk felfedezni, Max Weberrel fekszünk és ébredünk. Elméleti felkészültségünkhöz tehát nem fér kétség. 2007-ben karunk néhány lelkes diákja azonban úgy döntött, önkéntes alapon felturbózza képzésünk gyakorlati oldalát.

gydt2.jpg

...

A Corvinusból a menekültek között, avagy hogyan tudsz Te is segíteni
A Corvinusból a menekültek között, avagy hogyan tudsz Te is segíteni
A cikk az újságíró véleményét tükrözi, nem képviseli sem a Corvinus egyetemet, sem a CHM-et

Az idei nyáron a fesztiválok tömkelege szórakozást biztosított minden fiatalnak, néha azonban olyan érzésem volt, mintha a világ kettéosztódott volna. A görög válság után alig volt időnk meginni még egy rozéfröccsöt a rekordokat döntő melegben, máris egy történelmi méretű krízis érte el Európát. Ide ért annak a háborúnak szele, amiről eddig csak a hírekből hallottunk, majd visszafeküdtünk kényelmes magyar álmunkba.

...

"...elhivatottság kell hozzá és tanulni akarás"
"...elhivatottság kell hozzá és tanulni akarás"
Interjú Szerényi Szabolccsal, a Kreatív szerkesztőjével

Interjú-sorozatunkban az egyetem Közgazdászhoz kötődő egykori hallgatóit keressük meg, akik példaképként szolgálhatnak a mostani diákok számára is. Ezúttal egy fiatalabb volt közgazdászossal beszélgettünk egy sör társaságában: Szerényi Szabolcs 29 éves szerkesztő, aki egyetemi évei alatt előbb a Napi Gazdaságnak dolgozott, 2010-től pedig a Kreatív munkatársa. Jelenleg a magazin BTL témákért felelős szerkesztője, valamint fesztiválfotós és LolliPOP ...

süti beállítások módosítása