L'Oréalban is első a Corvinus!

A L’ORÉAL REVEAL online stratégiai verseny első öt díjazottja mind a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója:

I. Deák Dóra

II. Siklósi Dóra

III. Farsang Zsófia

IV. Patai Noemi

V. Boisvert Théberge Mathieu

loreal_0212_web.jpg

A játék egy rendkívüli lehetőség a tanulók és friss diplomások számára, hogy kitűnjenek a jelentkezők közül, és egy innovatív eszköz a cég számára, hogy a legjobbak közül választhasson.

Idén negyedik alkalommal került megrendezésre a L’Oréal főiskolásoknak, egyetemistáknak és friss diplomásoknak szóló online stratégiai játéka, a Reveal. A játékon résztvevők átélhetik egy új termék bevezetését az ötlettől egészen a piaci bevezetésig, valamint megismerhetik a  L’Oréal csoport globális kultúráját és munkamódszerét.

A játék során a hallgatók angol nyelven tesztelhetik üzleti jártasságukat, valamint nemzetközi szinten mérhetik össze tudásukat.Az értékes nyeremények mellett a legjobbaknak a L’Oréal Magyarországon három management trainee és tíz gyakornoki pozíciót kínál egy évben marketing, sales, PR és pénzügy területen.

A Reveal három részből áll – a termék fejlesztése, gyártása és piaci bevezetése. A játék segítséget nyújt felmérni, hogy melyik szakterület a játékos erőssége, legyen az Marketing, Pénzügy, Kutatás-Fejlesztés, Logisztika, vagy Értékesítés. A résztvevők azt is kipróbálhatják, milyen munka vár rájuk a felsorolt részlegeken.

Az ünnepélyes díjátadón a legsikeresebbek személyesen találkoztak a L’Oréal vezetőségével, meghallgathatták az egyes  üzleti területek bemutatását. A Reveal üzleti játékban szerte a világon eddig 156 ország 2191 felsőoktatási intézményének több mint 100 000 hallgatója vett részt. 

süti beállítások módosítása