Értsd meg a lényeget! – Pénzügy Konferencia a Corvinuson

Minden mindennel összefügg, mondják. De hogy jutunk el Átlagisztánból Extremisztánba, milyen az új monetáris politikai eszközrendszer, hogy hatnak politikai konfliktusok a pénzpiacokra és mi történik a bankokkal a devizapiaci bumm után?

evknovember2014.png

Az EVK Szakkollégium novemberben megrendezésre kerülő Pénzügy Konferenciájának keretében sok egyéb mellett ezekre a kérdésekre is választ kaphattok. A 3 napos rendezvénysorozat november 10-11-12-én várja a látogatókat, hogy a legaktuálisabb pénzügyi és gazdaságpolitikai témákat, sikereket és kudarcokat járja körbe.

Ízelítő a konferencia programjából, amelynek keretében ellátogat hozzánk:

  • Mérő László, hogy felkészítsen az elképzelhetetlenre, és bemutassa a fogalmak és eszmék értelmezését hétköznapi és extrém körülmények között,
  • Lehmann Kristóf, a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Stratégiájáért felelős vezető elemzője, aki a válság tükrében fogja bemutatni a hazai monetáris politikát, és kitér az MNB-ben végrehajtott válságkezelésre valamint a megújuló monetáris politika eszközrendszerére,
  • Tardos Gergely az OTP képviseletében, aki előadása keretein belül megválaszolja a nagy kérdést: hogyan alakul át bankrendszerünk az elkövetkezendő években,
  • Móró Tamás, a Concorde elemzője, aki az orosz-ukrán konfliktus kiéleződésének és az Iszlám Állam megerősödésének pénzpiacokra tett feszültséggerjesztő hatásairól beszél majd.

A konferencián emellett részt vehettek egy kerekasztal beszélgetésen is a tőkepiac jövőjével kapcsolatban illetve egy-egy előadás keretében a Deliotte és a Bankárképző szakembereit is meghallgathatjátok.

A végleges programért keressétek a FB eseményt, az egyetemen kihelyezett plakátokat, vagy látogassatok el az egyetemen az EVK Szakkollégium standjához.

Értsd meg a lényeget!

 

süti beállítások módosítása