Téli tábort szervez a SZISZ

Jó hírrel tudunk szolgálni a vizsgaidőszak közeledtével: most eggyel több okod lehet várni a végét! Idén sem maradhat el a Széchenyi István Szakkollégium téli tábora, amelyet február 4-7. között, Parádfürdőn rendezünk meg.

szisztelitabor.jpg

Ki az esélyes jelölt a következő az USA következő elnökválasztásán? Meg lehet-e élni minimálbérből? Hogyan lendíthető fel a magyar tőkepiac? Lehet-e Vona Gábor miniszterelnök? Milyen nehézségekkel kell megküzdenie a magyar filmiparnak? Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ a tábor szakmai programjai során. Ha ezek közül bármelyik felvetés már benned is megfogalmazódott, vagy csak szeretnéd szakértők véleményét meghallgatni a fenti témákban, tarts velünk!

Táborunk keretein belül amellett, hogy szakmai előadásokon okosodhatsz, változatos esti programokon kapcsolódhatsz ki, táncházon vehetsz részt, új ismerősökkel bulizhatsz hajnalig, megismerkedhetsz a kollégiumunk közösségével és hangulatával, valamint kristálytiszta mátrai levegőn töltheted a hétvégét.
Szeretettel várunk táborunkba minden első- és másodévest! Jelentkezz a telitabor@szisz.hu e-mailcímen, vagy további részletekért keresd fel facebook oldalunkat (www.facebook.com/szechenyiszakkoli) és honlapunkat (www.szisz.hu).

süti beállítások módosítása