Growww: Dolgozz Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb vállalatánál

A MOL-csoport díjnyertes, friss diplomás programja, a Growww idén is várja azoknak a friss diplomásoknak (vagy maximum egyéves tapasztalattal rendelkező fiatal szakembereknek) a jelentkezését, akik el tudják képzelni a jövőjüket a régió egyik legnagyobb vállalatánál.

 

176 nyitott pozíció: lehet, hogy az egyik rád vár?growww_kep_1.jpg

Ha kizárólag csak a puszta számokat nézzük, a GROWWW  már akkor figyelemre méltó lenne, hiszen  2017-ben 9 országban, 176 pozíciót hirdetett meg a MOL-csoport. A programra mérnök, IT, közgazdász, természet- és társadalomtudományi területekről érkező hallgatók vagy maximum egyéves tapasztalattal rendelkező fiatal szakemberek jelentkezését várják. . Magyarországon 95 nyitott pozíció közül tudsz választani, dolgozhatsz a MOL Magyarországnál és a MOL-csoport budapesti központjában nemzetközi projekteken is.Persze, a GROWWW – egyéves - friss diplomás program sokkal több a puszta számoknál.

 

Van, aki azóta már vezető

A GROWWW program sokkal több, mint amit számokkal ki lehet fejezni: biztos alap egy kiszámítható karrierhez. Van, aki az első programba jelentkezett, és azóta már vezető beosztásban dolgozik a cégnél, mások életre szóló barátságokat, és ismeretségeket is kötöttek, de az összes eddigi Growwwer egyetért abban, hogy a részvétel egy komoly lehetőség arra, hogy nagyvállalati, multinacionális környezetben is kipróbálhasd magad, tanulhass, miközben számtalan új barátot szerezhetsz és érdekes projektekben vehetsz részt..

 

Mi pontosan a GROWWW?

A GROWWW program még 2007-ben indult, azóta majdnem 2000 szakember helyezkedett el segítségével a cégnél: az résztvevőknek hosszú távú biztos munkalehetőséget, folyamatos szakmai fejlődést, akár nemzetközi karriert is ajánl a MOL: nem véletlen, hogy a programban végzettek nagy többsége jelenleg is ott dolgozik, 35%-uk vezető pozícióban. A program egy éves, a jelentkezők saját mentort kapnak, akik végig segítik őket. A program után a résztvevők többsége a MOL-csoportnál folytathatja a pályafutását szakértőként, szakemberként vagy néhány évvel később akár vezetői munkakörben, ezzel is erősítve a MOL-csoport sokszínű közösségét.

A program szeptember elsején kezdődik: ekkor kapsz laptopot, mentort, és megkezdődik az ismerkedés a céggel. Szeptember végén egy eseményen mindenki megismeri a másikat (az összes GROWWW résztvevő), az ősz hátralevő részében rád fókuszálunk: képzéseken tudsz részt venni, tanulsz. A Business Education Programunk keretében (januártól), a Growwwerek (azaz ti) ismét találkozhattok egy finomítói és egy kitermelési üzemlátogatáson. Márciusban kezdődik a felkészülés a nyári nagy megmérettetésre, melynek során csapatokban dolgoztok projektötleteken, majd, ha minden jól sikerült, akkor határozatlan idejű szerződést kapsz a MOL-nál. Itt tudsz jelentkezni: https://growww.molgroup.info/

 

Vegyél részt a GROWWW programban

Ha tetszik, a GROWWW, és szeretnél jelentkezni semmi mást nem kell tenned, mint - ha megfelelsz a feltételeknek -  április 7-ig jelentkezni itt: https://growww.molgroup.info/

 

 

 

süti beállítások módosítása