We Are More Than Beautiful - Színházi ajánló
We Are More Than Beautiful - Színházi ajánló
Molnár Ferenc: A hattyú (Örkény Színház)

raphael-schaller-ckizu7maria-unsplash.jpg

A pompa hanyatlik, de a gőg ugyanaz marad. A hattyú ban Molnár Ferenc lehengerlő őszinteséggel mutatja be, milyen messzire képes elmenni valaki ezért, hogy a hatalmat, az életnek ezt a hamis rétegét, aminek emberként túl nagy jelentőséget kölcsönzünk, megtartsa. Bár sokszor meglepően szatirikus eszközökkel él, a darab minden ízében valóságos. A budapesti Örkény István Színház társulata a szemünk előtt változik át impulzív, fondorlatos vagy éppen ...

Kommunikációval a koraszülöttekért
Kommunikációval a koraszülöttekért
Interjú Dr. Nádor Csabával, a Melletted a helyem Egyesület alapítójával

_mg_2590.JPG

Idén is megrendezik a Corvinuson a jótékonysági KommKarácsonyt , ahol ezúttal a Melletted a helyem Egyesületet lehet támogatni. A koraszülöttgondozásban a szülők és az orvosok közötti kommunikáció fontosságáról, valamint az egyesület céljairól beszélgettünk Dr. Nádor Csaba csecsemő- és gyermekgyógyásszal, a Melletted a helyem alapítójával.

(fotó: a lilára festett Lánchíd a Koraszülöttek Világnapján, november 17-én)

Hazánkban közel minden ...

Adventi programtallózó
Adventi programtallózó

img_3169.JPG

A december az életvezetési coachok szerint egyet jelent a lassítással, adventi készülődéssel, az évre való visszatekintéssel. Az egyetemista szerint a december a kialvatlanság, a vizsgaidőszak, az utolsó percek kreatív kihasználásának hónapja. Ha meg szeretnéd találni az egyensúlyt a coelhói magasságok és az eszeveszett hajtás közt, böngészd végig decemberi programajánlónkat, és válassz kedvedre! (fotó: Szép Zsóka)

 

Karácsonyi vásár

...

Egyenesen Hongkongból: interjú Bácsi Attilával, aki testközelből élte meg a forradalmat
Egyenesen Hongkongból: interjú Bácsi Attilával, aki testközelből élte meg a forradalmat

kep.jpg

A hongkongi tüntetések már javában zajlottak, amikor Bácsi Attila, Corvinusos hallgató elindult a városállamba, hogy külföldi részképzését a The Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) hallgatójaként töltse. Ám a zavargások egyre komolyabban voltak: a tömegközlekedés sokszor napokig megbénult, a várost lezárták, így végül máshogy alakult a féléve. Erről, és élményeiről is mesélt blogunknak. 


Miért pont Hong kong?


Mindenképp ...

süti beállítások módosítása